Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPECIJALNA SP EMISIJA

'Pogledajte ovu naslovnicu, bez toga Hrvatska ne može! Zato je Dalić plakao'

02.12.2022.
u 14:31

Mnogi su se naježili kad su nakon jučerašnje predstave počele dolaziti slike slavlja hrvatskih igrača, od najstarijeg do najmlađeg svi su isijavali ponos i duboke emocije, bilo je i suza. No Dalić je u jeku najveće euforije spuštao razinu euforije i podsjetio na važnui izjavu koju je dao u Rusiji prije sudara s Danskom.

- Zlatko Dalić plakao je jučer kad je vidio fotografiju Joška Gvardiola i njegove majke Sanje, u zagrljaju nakon utakmice, ali pogledajte vi ovu naslovnicu.... Joško Gvardiol, momak od 20 godina i Luka Modrić s 37 godina na leđima, u ovakvom prizoru, u ovakvom zajedništvu. To je Hrvatska! I bez ovoga se na turniru ne može, kazao je u specijalnoj SP emisiji naš urednik sporta Karlo Ledinski i pokazao današnju naslovnicu Večernjeg lista na kojoj je fotografija Reutersovog fotografa Stephanea Mahea i snažna poruka: Na krilima čudesnog Gvardiola Hrvatska opet sanja. 

Mnogi su se naježili kad su nakon jučerašnje predstave počele dolaziti slike slavlja hrvatskih igrača, od najstarijeg do najmlađeg svi su isijavali ponos i duboke emocije, bilo je i suza. No Dalić je u jeku najveće euforije spuštao razinu euforije i podsjetio na važnu izjavu koju je dao u Rusiji prije sudara s Danskom. 

O tome je u specijalnoj emisiji Večernjeg lista jutros u studiju raspravljala i naša prva postava: Ledinski, Delač, Janković i Redžić. 

Pogledajte raspravu i analizu naših novinara i doznaje posljednje informacije iz katarske pustinje koje javlja naš kolega Dasović. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije