Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA 1.13 SEKUNDI

Pogledajte najbrži nokaut u povijesti

Mike Garret
Foto: Printscreen Youtube
1/2
19.03.2014.
u 13:09

Garettu je trebalo samo 1,13 sekundi da protivnika Sama Herona složi na pod.

Velteraš Mike Garret autor je najbržeg nokauta u MMA borbama. Garettu je trebalo samo 1,13 sekundi da protivnika Sama Herona složi na pod.

– Nisam ništa planirao, došao sam samo napraviti ono što najbolje radim – poručio je Garett nakon meča u kojem se nije ni oznojio.

>> Ovo je 100 najboljih MMA nokauta ove godine!

Komentara 1

Avatar džonson
džonson
22:14 19.03.2014.

čovječe, kako ga je iznenadio! izvrstan udarac, ali protivnik kao da je bio nekako dekoncentriran, ne kužim da nije ni pokušao postaviti blok, ipak se vidjelo da kreće nogom... šta je tu je, čovjek ulazi u povijest, teško će biti brže od ovoga nokautirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije