Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veselje u Maksimiru

Dinamo otkazao slavlje naslova prvaka zbog kupa!

20.05.2018.
u 08:59

Ponudio sam dečkima da odu nekamo na piće, ali odbili su zbog utakmice finala kupa, žele biti što spremniji za taj susret s Hajdukom – rekao je novi trener Nenad Bjelica

Vatromet, pjenušac, počasni krugovi, ovacije, medalje oko vrata i pehar u rukama igrača Dinama, tako je završila utakmica Dinama i Intera, tako je završilo ovo prvenstvo.

Naslov prvaka vratio se u Maksimir, no to se znalo i prije ove posljednje utakmice prvenstva, s 3:1 pobjedom nad Interom (plavi su tako zabili 99 pogodaka u susretima s Interom), koja je moga biti i uvjerljivija, plavi su samo potvrdili da su na kraju ipak bili najbolji, ali na slavlje nisu željeli ići.

1/21

- Ponudio sam dečkima da odu nekamo na piće, ali odbili su zbog utakmice finala kupa, žele biti što spremniji za taj susret s Hajdukom – rekao nam je, kad je već odlazio sa stadiona, novi trener Nenad Bjelica.

Svaka čast igračima, očito im je stalo do plave boje. I treba im biti i zbog navijača koji su prilično lijepom brojkom ispunili tribine, gotovo svi u novim majicama – prvaci 2018. I doista je atmosfera bila dobra, orilo se s istoka ‘Dinamo’. A sa zapada ‘Zagreb’, pa svi zajedno ‘Dinamo, Dinamo...’

Sjajan poticaj za finale

I nisu navijači otišli s tribina i kad je završila utakmica, čekali su podjelu medalja i pehara. Jedine zvižduke koje smo čuli bili su oni kad su se predstavljali predstavnici HNS-a koji dodjeljivali nagrade, od predsjednika Davora Šukera, preko Vučemilovića, Vrbanovića, Kustića, Breznija.

No, nakon velikog vatrometa, opet su slavili su igračima, a posebno valja pohvaliti Soudanija koji je momčad odveo na malu tribinu na kojoj su invalidi, slikali su se njima i peharom, stvarno lijepo od plavih.

- Solidna je to bila utakmica u kojoj smo mogli zabiti još koji pogodak. Nakon posljednjih rezultata, ovo nam je poticaj pred finale kupa. Zadovoljan sam jer su igrači bili željni iako, daleko je to još od onoga što želim od momčadi. Čestitam na naslovu svima koji su uložili trud, posebno mojim prethodnicima Mariju Cvitanoviću i Nikoli Jurčeviću, ovo je njihov naslov – pričao je Bjelica o svojoj prvoj utakmici na klupi Dinama, utakmici koju je prostajao vrlo mirno u svom tehničkom prostoru.

- Lijep je bio osjećaj voditi Dinamo, bila je jako dobra atmosfera, nisam očekivao ovoliko ljudi na tribinama. I lijepo sam se osjećao i ova četiri dana koliko sam u klubu, svi su me sjajno primili, a odnos igračima je jako kvalitetan – veli Bjelica.

Na predstavljanju je dočekan pljeskom.

- Naravno da mi je drago, ali drago mi je da su navijači podržavali igrače, jer mi treneri dolazimo i odlazimo, a navijači trebaju podršku. Iako, lijepo kad te navijači dočekaju tako. Znate, puno sam čuo o lošoj atmosferi ovdje, a u ova četiri dana nisam vidio u klubu ni traga nečega takvoga, sve je izuzetno ugodno i pozitivno – zaključio je trener Bjelica s medaljom oko vrata.

Hala Madrid...

Odlazeći prema svlačionicama morao se mnogo puta fotografirati, a jednom je navijaču ‘zamjerio’:

- Kakva je to majica ‘Hala Madrid’? Nemam je ništa protiv Reala, ali valjda je ovdje Dinamo, haha.

Kapetan Arijan Ademi je podignuo pehar, a prije utakmice dobio je plavi dres s brojem 200, toliko je natjecateljskih utakmica odigrao za plave.

- Naravno da sam sanjao da će moj povratak, pa i kad sam sam trenirao zbog kazne, biti ovakav, slavljenički. Sjetite se, na svom prvom povratničkom treningu rekao sam da ćemo vratiti naslov prvaka – kazao je kapetan.

1/8
Ključne riječi

Komentara 5

NO
Nordovest
10:36 20.05.2018.

Juraj Čosić, jel ti teško?

GE
generacija57
10:10 20.05.2018.

Otišli su oni i bez tebe na piće.

IB
ibiza
09:48 20.05.2018.

lako Dinamu kada ima love

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije