Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
40 KOŠEVA

Pogledajte kako je Gasol izludio Francuze

Pau Gasol
Foto: Reuters
18.09.2015.
u 16:26

Krilni centar Chicago Bullsa izludio je Francuze i na kraju zabio 40 koševa uz 11 skokova i tri blokade. Gasol, 35-godišnjak, trenutačno je na 23,6 koševa po utakmici na Eurobasketu.

Pau Gasol bio je apsolutno prvo ime Španjolske koja je sinoć svladala Francusku (80:75 nakon produžetka) i prošla u finale Eurobasketa.

Krilni centar Chicago Bullsa izludio je Francuze i na kraju zabio 40 koševa uz 11 skokova i tri blokade. Gasol, 35-godišnjak, trenutačno je na 23,6 koševa po utakmici na Eurobasketu.

– Spremio sam se najbolje što mogu. Znao sam da moram preuzeti više odgovornosti jer imamo nekoliko odličnih igrača koji nisu s nama. Pokušavam biti inspiracija i motivirati svoje suigrače. I to ću raditi u svakoj utakmici – rekao je Gasol čije najbolje poteze protiv Francuza možete pogledati u videu.

>> Španjolska na krilima sjajnog Gasola svladala Francusku i prošla u finale Eurobasketa!

Komentara 7

JS
John_Smith
23:05 18.09.2015.

btw ovo je vijest o velikom majstoru Gasolu a ne o srbima koji svaku vijest zatrolaju. kapa Gasolu do poda, to je zvijer, tako se bori i izgara bez straha za repku.

AN
Antonijeee
19:30 19.09.2015.

Gasol alaaaa nas Tomic hahahaha

JS
John_Smith
23:02 18.09.2015.

igranje u grupi i u izlučnim utakmicama nije isto, a što smo isto i mi osjetili... i da, Srbija ne osvaja zlato, a vjerojatno neće ni medalju, dobit će vas francuzi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije