Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA 24 GODINE

Počeo u Australiji, a sad briljira u Hrvatskoj: Dinamo u svoje redove vratio velikog talenta HNL-a

Slaven Belupo i Šibenik sastali se u 22. kolu HT Prve lige
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
12.08.2021.
u 16:47

Jurić je u lipnju potpisao profesionalni ugovor s Dinamom te je do ovog trenutka bio na posudbi u hrvatskom prvoligašu HNK Šibenik

Talentirani napadač Deni Jurić u četvrtak se priključio prvoj momčadi Dinama, objavljeno je u četvrtak na službenim stranicama zagrebačkog kluba. 

Jurić je u lipnju potpisao profesionalni ugovor s Dinamom te je do ovog trenutka bio na posudbi u hrvatskom prvoligašu HNK Šibenik.

Rođen je 3. rujna 1997. u Kogarahu, predgrađu Sydneyja, prve je nogometne korake načinio u Australiji, ali igrački je stasao u Hrvatskoj počevši u mlađim uzrastima u Sesvetama. Ujesen 2018. igrao je za Triglav iz Kranja u prvoj slovenskoj ligi.

U Hrvatski Telekom Prvoj ligi Deni je nastupao od ljeta 2020. godine u dresu Šibenika koji je te sezone bio jedno od najugodnijih iznenađenja prvenstva. Za Šibenik je u tom razdoblju postigao 11 pogodaka.

Jurić je u mlađim uzrastima nosio dres dviju reprezentacija: u kategoriji U-19 igrao je za Hrvatsku, a u uzrastu U-23 za Australiju.

Ključne riječi

Komentara 2

GI
gismund
12:03 13.08.2021.

briljira? koliko je to golova ove sezone zabio? nije dao gol već 100 dana!

DU
Deleted user
17:03 12.08.2021.

Dobar je nogometaš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije