Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNL

Počelo 31. kolo, Lokomotiva i Istra remizirali

Lokomotiva - Istra
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/4
26.04.2019.
u 23:45

Na ljestvici vodi Dinamo sa 79 bodova, Lokomotiva je ostala peta s dva boda manje od Hajduka i Osijeka, dok je Istra pretposljednja s 22 boda, 12 bodova više od Rudeša, a četiri manje od Slavena

U prvom susretu 31. kola Prve HNL u Zagrebu su nogometaši Lokomotive i Istre 1961 odigrali 1-1 (1-0). 

Lokomotiva je povela prelijepim pogotkom Luke Ivanušeca, koji je u 40. minuti iz slobodnog udarca s 20-tak metara pogodio same rašlje. No, tek što je počelo drugo poluvrijeme Puljani su izjednačili golom Španjolca Adriana Fuentesa glavom nakon ubačaja Franića. Zagrebački sastav je potom propustio nekoliko prilika za novo vodstvo, a najbolju je propustio Radonjić, koji je u 90. minuti zatresao iz blizine gredu. 

Na ljestvici vodi Dinamo sa 79 bodova, Lokomotiva je ostala peta s dva boda manje od Hajduka i Osijeka, dok je Istra pretposljednja s 22 boda, 12 bodova više od Rudeša, a četiri manje od Slavena. 

Pred 200 gledatelja na stadionu u Kranjčevićevoj sudio je Zebec iz Cestice.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije