Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

Pobjeda Philadelphie, Šarić zabio 12 koševa

Dario Šarić
Foto: Reuters/PIXSELL
29.10.2017.
u 10:39

New Orleans Pelicans su sinoć uvjerljivo sa 123-101 svladali Cleveland Cavalierse.

Sinoć su u NBA igrala četiri hrvatska košarkaša, a pobjedu je upisao samo Dario Šarić sa svojim Philadelphia 76ersima, dok su i Cleveland Cavaliers Ante Žižića i Phoenix Sunsi Dragana Bendera poraženi. 

Philadelphia 76ers su u gostima sa 112-110 svladali Dallas Maverickse što im je tek druga pobjeda ove sezone, a Dario Šarić, koji je utakmicu počeo u prvoj petorci, u 29 minuta je zabio 12 koševa (šut 4/12) uz jedan skok, tri asistencije i jednu ukradenu loptu. Sixerse su do pobjede vodili  Ben Simmons i Joel Embiid koji su svaki zabili po 23 koša. Simmons je tome dodao i osam asistencija i sedam skokova.  

Dallas je imao priliku za izjednačenje i produžetak 0.2 sekundi prije kraja kada je Yogi Ferrell bio na liniji slobodnih bacanja, ali je on promašio prvo.

Kod Dallasa je najbolji bio Harrison Barnes sa 25 pogodaka. Wesley Matthews je ubacio 19, Ferrell 17, a J.J. Barea 15.

Phoenix Suns Dragana Bendera je u Portlandu poražen bolji su bili domaći Trail Blazersi sa 114-107. 

Damian Lillard je postigao 25 pogodaka za pobjedu Portlanda, a C.J. McCollum je dodao 23.

Kod Sunsa Jusuf Nurkic je ubacio 17 koševa uz devet skokova, a Pat Connaughton 13. Bender je odigrao 28 minuta za Sunse i zabio osam koševa (šut 3/5) uz sedam skokova, jednu ukradenu loptu i dva bloka.

Phoenixu (2-4) je ovo prvi poraz otkako ga je preuzeo Jay Triano kao privremeni trener nakon što je Earl Watson 22. listopada dobio otkaz poslije tri poraza.

New Orleans Pelicans su sinoć uvjerljivo sa 123-101 svladali Cleveland Cavalierse.

Četiri igrača iz prve postave Pelicansa – DeMarcus Cousins, Anthony Davis, Jrue Holiday i E’Twaun Moore – zajedno su zabili 112 od New Orleansovih 123 koša. 

Najučinkovitiji kod Cavaliersa bio je Kevin Love koji je upisao peti double-double u šest utakmica sa 26 pogodaka i 11 skokova. LeBron James nije igrao zadnju četvrtinu, a utakmicu je završio sa 18 koševa, pet skokova i osam asista. Dwyane Wade je dodao 15 koševa. Ante Žižić je u pet minuta na terenu ubacio jedan koš i ugrabio dva skoka. 

Od Los Angeles Lakersa sinoć su bolji bili Utah Jazz sa 96-81. Rookie Donovan Mitchell je za pobjedu Jazzera zabio 22 koša. Ricky Rubio je dodao 21 koš, sedam skokova i četiri asistencije.

Brandon Ingram je predvodio Lakerse sa 16 pogodaka, a Jordan Clarkson je ubacio 15 koševa, Ivica Zubac nije igrao za Lakerse.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije