Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tučnjava na terenu

Nevjerojatne scene! Nokautirao suigrača i to iz bizarnog razloga

Nokaut
Foto: Screenshot
1/4
29.10.2017.
u 09:46

Sve je krenulo verbalnim prepucavanjem, zatim je došlo do naguravanja, a onda i nokauta.

Košarkaška utakmica u Litvi pamtit će se po tučnjavi dvojice suigrača, što se ne viđa toliko često. Posebno jer je razlog za to pomalo bizaran.

Naime, Tomas Domarkas krivo je dodao jednu loptu, a to je njegovom starijem kolegi, 35-godišnjem centru Osvaldasu Mačernisu, očito bio dovoljan razlog za fizički obračun.

Sve je krenulo verbalnim prepucavanjem, zatim je došlo do naguravanja, a onda i nokauta. Njihovi suigrači brzo su došli, podigli Domarkasa i situacija se smirila.

Ključne riječi

Komentara 3

DI
Diesel
11:03 29.10.2017.

Stvarno su ovi danasnji muskarci jadni. Sve nesto nabrijano do jaja, a u glavi promaja.

IN
inbox
14:01 29.10.2017.

novinarčiću, jel znaš ti šta je nokaut? čini mi se da ne znaš

NE
Neonacionalist
10:02 29.10.2017.

Vjerovatno su njih dvojica i prije imali nekakvih nesuglasica da tako kažem a onda je ovo samo bio povod ili kako se kaže kap koja je prelila čašu .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije