ATP Doha

Pobjeda Mektića i Pavića na startu

Nikola Mektić i Mate Pavić
PIXSELL
15.02.2022.
u 23:41

Prvi nositelji turnira slavili su 6-3, 7-5 premda su i brže mogli okončati ovaj meč. U prvom setu Mektić i Pavić su jedini break napravili kod 2-1.

Najbolji svjetski par, hrvatski tenisači Nikola Mektić i Mate Pavić, startali su pobjedom na ATP turniru u Dohi. U prvom kolu svladali su Izraelca Jonathana Erlicha i Južnoafrikanca Llyoda Harrisa.

Prvi nositelji turnira slavili su 6-3, 7-5 premda su i brže mogli okončati ovaj meč. U prvom setu Mektić i Pavić su jedini break napravili kod 2-1.

Prednost breaka imali su i u drugom setu, ali su potom izgubili početni udarac kod 4-3. No, ipak se nije otišlo u neizvjesnost tie-breaka već su hrvatski tenisači došli do novog breaka kod 5-5, a potom i odservirali za startnu pobjedu na turniru.

U drugom kolu Mektić i Pavić će igrati protiv američko-nizozemske kombinacije Mackenzie McDonald i Botic van den Zandschulp koji su sa 6-3, 6-2 svladali domaćeg tenisača Alharrasija i Ukrajinca Marčenka.

ATP Doha, parovi (1. kolo):

Nikola Mektić, Mate Pavić (Hrv/1) - Jonathan Erlich, Llyod Harris (Izr,JAR) 6-3, 7-5

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije