Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEHA Gazprom liga

“Plinari” ostali bez operiranog Šebetića, barem se vraća Cingesar

22.04.2015., Arena, Varazdin - 3. kolo Premijer lige za prvaka rukometnog prvenstva Hrvatske, GRK Varazdin - PPD Zagreb.  Silvio Ivandija Photo: Marko Jurinec/PIXSELL
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/8
14.02.2017.
u 17:32

Ima još puno kombinacija. Više me zabrinjava stanje u mojoj momčadi. Luka Šebetić jučer je operirao menisk i pitanje je kad će se vratiti na parket. Možda više neće ni igrati do kraja sezone. Lovro Jotić također neće moći igrati. Upitan je nastup i Zlatka Horvata. Jedina dobra vijest je što se u momčad vraća Cingesar – rekao je Silvio Ivandija, trener PPD Zagreba

Rukometaši PPD Zagreba večeras (18 sati) gostuju u Celju gdje će protiv Pivovarne Laško igrati utakmicu SEHA Gazprom lige. Celjanima je to posljednja utakmica u osnovnom dijelu i, ako uopće žele razmišljati o plasmanu na završni turnir, moraju pobijediti i osvojiti tri boda.

Zagrebašima je utakmica također jako bitna, ali ne i presudna. U slučaju da pobijede, “plinari” su sigurno na Final-fouru. Ako zagrebaši osvoje bod, onda im treba samo jedna pobjeda u preostale tri utakmice. Ako pak izgube, morat će pobijediti u dvije od tri posljednje utakmice osnovnog dijela.

Osim Celjana i PPD-a, u kombinaciji za mjesto na završnom turniru je i Meškov. Oni danas igraju protiv Nexea i samo ih pobjeda održava na “životu”. No i pobjeda neće biti dovoljna jer će morati svladati “plinare” u gostima, u zadnjem kolu.

– Ima još puno kombinacija. Više me zabrinjava stanje u mojoj momčadi. Luka Šebetić jučer je operirao menisk i pitanje je kad će se vratiti na parket. Možda više neće ni igrati do kraja sezone. Lovro Jotić također neće moći igrati. Upitan je nastup i Zlatka Horvata. Jedina dobra vijest je što se u momčad vraća Cingesar – rekao je Silvio Ivandija, trener PPD Zagreba.

U taboru Celjana su optimisti.

– Pobjeda nad PPD Zagrebom malo bi nam zacijelila rane od šokantnog poraza od Kristianstada. Malo su nam se poremetili planovi u Ligi prvaka porazom od švedske momčadi, ali dok se igra, ima nade za plasman u osminu finala – rekao je Urban Lesjak, vratar Celjana.

>>Vedran Zrnić ovom majstorijom oduševio i Amerikance

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije