Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TVRDE DA NISU ZNALI
Povratak na članak

Pismo legendi Dinama izazvalo svađu: 'Samo su nas potpisali i poslali medijima'

- Bezobrazno je što rade.. Ja sam za mir u klubu, kakav Mamić, kakav Antolić. Nazvao nas je Dalibor Poldrugač (47) i pitao jesmo li za mir u klubu. I to je to. Sve ostalo je izmišljeno - rekla je jedna osoba s potpisa

Komentari 5

NO
Noštromo
20:10 23.01.2023.

Bit ce prvak Dinamo i opet nije dobro. Nešto drugo je u pitanju očigledno, a nema izjave predsjednice uprave.

VL
OL
Oldmarinero
16:33 23.01.2023.

Pa jeli moguće da su u Dinama napravili nešto nepošteno?

VL
AN
Anemija
19:27 23.01.2023.

Podmetanja i udarci ispod pojasa, bit će toga još. Mamić ide teškom artiljerijom. Fala Bogu gemištaraca ima koliko treba.

VL
BE
Berri
18:48 23.01.2023.

I onda kažu da Zdravko Mamić nije izvukao tešku artiljeriju!? Na dnevnoj razini stižu naručeni intervjui, lažne potpore, anonimne kaznene prijave,...,gorjeli bi i automobili, ali nitko nema svoje vozilo, svi se vozikaju u Mercedesima koje plaća Dinamo na leasing...

VL
DU
Deleted user
18:47 23.01.2023.

Treba na neutralnom terenu na stadionu u Banjaluci organizirati boks meč Mamić - Antolić, a da uvodni meč bude Babić - Hrgović.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.