Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OLIĆ DOLAZI PETRIĆU

Petrić: Ponovi li se Kup, primit ćemo "petardu"

Mladen Petrić
AFP
25.09.2009.
u 13:57

Nogometaši HSV-a još se nisu uspjeli oporaviti od ispadanja iz njemačkog DFB Pokala, a već ih u subotu čeka novi veliki izazov, u goste im u sedmom kolu Bundeslige dolazi Bayern.

Prošle su sezone Hamburžani igrali polufinale njemačkog kupa, a u srijedu ih je već u drugom kolu, nakon izvođenja jedanaesteraca, izbacio trećeligaš Osnabrück. Loša igra u kupu i dalje je u mislima hrvatskoga reprezentativca Mladena Petrića koji je uoči dvoboja protiv Bayerna za Morgenpost izjavio:

- Budemo li igrali kao protiv Osnabrücka, primit ćemo pet komada.

HSV je prošli tjedan poražen na startu Europa lige protiv bečkog Rapida (3:0), uslijedio je i remi protiv Eintrachta, a sada i neočekivano ispadanje od Osnabrücka. Petrić ipak nije pesimist uoči dolaska Bavaraca.

- Vjerujem u nas jer smo prijašnjih tjedana pokazali da možemo igrati potpuno drugačije. Ali, naravno, raspoloženje u momčadi je sada prvi put ove sezone loše - dodao je hrvatski napadač čija je momčad ipak i dalje na prvom mjestu Bundeslige s 14 bodova, koliko ima i drugoplasirani Bayer iz Leverkusena.

Ključne riječi

Komentara 1

PE
petrovve
10:29 26.09.2009.

Bit ce zanimljiva utakmica...pratim je 100%....nekako ce mi biti neobicno dojucerasnje suigrace vidjeti na suprotnim stranama...Idemo Petric ,idemo Ola..da vidimo tko je bolji.hehehe...jedno dajem Mladenu za pravo, budu li danas igrali kao protiv Osnabrücka,popit ce pet golova,ako Ola bude ude u njegovom elementu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije