Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OLIĆ DOLAZI PETRIĆU
Povratak na članak

Petrić: Ponovi li se Kup, primit ćemo "petardu"

Nogometaši HSV-a još se nisu uspjeli oporaviti od ispadanja iz njemačkog DFB Pokala, a već ih u subotu čeka novi veliki izazov, u goste im u sedmom kolu Bundeslige dolazi Bayern.

Komentari 1

PE
petrovve
10:29 26.09.2009.

Bit ce zanimljiva utakmica...pratim je 100%....nekako ce mi biti neobicno dojucerasnje suigrace vidjeti na suprotnim stranama...Idemo Petric ,idemo Ola..da vidimo tko je bolji.hehehe...jedno dajem Mladenu za pravo, budu li danas igrali kao protiv Osnabrücka,popit ce pet golova,ako Ola bude ude u njegovom elementu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.