Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZBUDLJIVA VEČER U MAKSIMIRU

Petković zaradio zvižduke, a Čačić se skoro rasplakao poslije utakmice

Uzvratna utakmica 3. pretkola UEFA Lige prvaka GNK Dinamo - Ludogorec
Matija Habljak/PIXSELL
09.08.2022.
u 22:42

Svašta se danas moglo vidjeti u zaista neobičnoj utakmici trećeg pretkola Lige prvaka pred 13 i pol tisuća ljudi.

Dinamo je u Maksimiru slavio protiv Ludogoreca 4:2 uz tri crvena kartona i tri jedanaesterca, što je pravi raritet. 

Plavi su sjajno otvorili utakmicu i vodili 3:0, ali onda se ukazao Despodov i Perićeva ruka pa je dvoboj dobio elemente nervoze i drame. Navijači na tribinama su tijekom drugog dijela pokazivali dosta nezadovoljstva pa s zvižducima počastili svoje igrače.

Bruno Petković je opet započeo s klupe, kasnije je zamijenio Josipa Drmića i pobrao dosta zvižduka sa zapadne tribine maksimirskog stadiona. Očito dio navijača zamjera nedostatak angažmana povremenom reprezentativcu koji izgleda bezidejno i bez prave borbenosti.

Ante Čačić je bio poprilično emotivan prilikom davanja izjave poslije pobjede, pa je izgledalo kako će se svakog trenutka rasplakati pred kamerama MaxSporta.

>> Pogledajte komentare navijača Dinama nakon remija sa Shkupijem

 

Komentara 10

FR
freeshooter
23:09 09.08.2022.

Ma teško je biti i igrač i navijač dinama...meni kao navijaču, i koji piše da smo dostigli zrelost velikh europskih ekipa...je neshvatljivi zastoj u drugom poluvremenu i čuvanje neznam čega protiv razbijene i osakaćene ekipe...navijači su htjeli još samo malo radosti...još poneku akciju i gol, a to su mogle i pričuve, a ne konstatno vraćanje lopte u nazad...sa tri igrača više, tu je bilo nezadovoljstvo, i Vi pokušajte razumiti to...no zaboravimo to, slavimo naš dinamo i europske uspjehe...idemo dalje samo jako...ale ale dinamo ale...

ZP
zeljko.posaric.9
00:01 10.08.2022.

Pobjeda je pobjeda. Proračunata pobjeda gdje je sačuvao glavne igrače još i veća. Ljepota igre, može neki drugi put. Svaka čast.

ZA
zagi101
23:06 09.08.2022.

ljudi Dinamo je večeras zaradio 11 milja eura a neki traže dlaku u jajetu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije