Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE NAKON POBJEDE

Mislav Oršić poručio navijačima Dinama: Nismo zaslužili da nam zviždite

Uzvratna utakmica 3. pretkola UEFA Lige prvaka GNK Dinamo - Ludogorec
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/6
09.08.2022.
u 22:12

- Nismo zaslužili zvižduke od naših navijača. Dogodi se lošija utakmica, ali mi dajemo sve od sebe - rekao je Oršić.

Nogometaši zagrebačkog Dinama izborili su plasman u posljednje, 4. pretkolo Lige prvaka 4-2 (3-1) pobjedom protiv bugarskog Ludogoreca u uzvratnom susretu 3. pretkola te će se za ulazak u natjecanje po skupinama najbogatijeg nogometnog natjecanja na svijetu boriti protiv norveškog Bodo/Glimta.

Dinamo je 2-1 prednost ostvarenu u prvom dvoboju prije tjedan dana u Bugarskoj dodatno "podebljao" golovima Josipa Drmića (12) i Mislava Oršića (27-11m, 44), no Kiril Despodov (45+4, 49-11m) je sa svoja dva gola unio dašak nervoze u drugo poluvrijeme. Ipak, s dva igrača više Dinamo je uspio izboriti još jedan kazneni udarac kojim je definitivno riješio pitanje prolaska. Siguran izvođač je bio Bruno Petković (87-11m), a Ludogorec je susret okončao sa samo osam igrača jer je zbog povlačenja Oršića u gol-šansi isključen Karničnik.

Utakmicu je prokomentirao dvostruki strijelac Oršić.

- Teška i zahtjevna utakmica, više psihički nego fizički. Zabili smo golove u prvom poluvremenu, a onda primili gol - rekao je Oršić, a onda se osvrnuo na zvižduke s tribina.

- Nismo zaslužili zvižduke od naših navijača. Dogodi se lošija utakmica, ali mi dajemo sve od sebe.

Ludogorec je dobio čak tri crvena kartona.

- Nikad ovo nisam doživio, praktički svaki kontakt je bio žuti karton.

Drugi jedanaesterac je prepustio Petkoviću.

- Mi smo momčad i moramo se podržavati. Nitko od nas trenutačno nije u najboljoj formi.

Na pobjedu se osvrnuo i Stefan Ristovski.

- Nogomet je takav, zanimljiv. Igra se 90 minuta. Čestitam momčadi, ali u subotu nas čeka teška utakmica - rekao je Ristovski i dodao:

- Analizirat ćemo ih, prvo ćemo se pripremiti za Hajduk u subotu, to je kvalitetna i opasna momčad. A nakon toga ćemo se okrenuti.

Josip Drmić se osvrnuo na Bodo/Glimt s kojim Dinamo igra u posljednjem kolu kvalfikacija.

- Prošli smo, ali idemo utakmicu po utakmicu - rekao je Drmić.

>> Pogledajte i atmosferu s Maksimira

Ključne riječi

Komentara 12

CA
Cambridge
23:14 09.08.2022.

Cacic ima pravo kad kaze, pa nije ovo umjetnicko klizanje. Dosta kritika, samo naprijed Dinamo. Koliko je samo svjetskih klubova i reprezentacija pbjedjivalo sa losijim igrama. Sjetimo se samo Italije, koja se provukla bez pobjeda u skupinama, pa postala svjetskii prvak. Dakle, decki samo naprijed i ignorirajte kritike, ovaj puta nisu dobronamjerne.

KA
kažemja
02:01 10.08.2022.

Oršić je potpuno u pravu.

DM
drago.miota
07:21 10.08.2022.

ko je zviždao na zapadnoj tribini ko su ti zvždaču najmanje navijači Dinama dolaze na tekme jednom do 2 puta gidišnje a svi protivnici Din.najbilje da skunu gače,slabi ste navijači teško mi je ovo reči ugledajte se na T ali samo na navijanje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije