Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZJAVE TRENERA

Ante Čačić: Nije ovo umjetničko klizanje da se gleda dojam

Uzvratna utakmica 3. pretkola UEFA Lige prvaka GNK Dinamo - Ludogorec
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/6
09.08.2022.
u 22:24

- Naši dečki nisu zaslužili da ih se obeshrabruje, nego da ih se bodri kada je teško. Imamo dobru situaciju, a sada nas čeka derbi u subotu. Za osam dana idemo u Norvešku, ritam nije lagan. Nije ovo umjetničko klizanje da se gleda dojam.

Trener Dinama Ante Čačić prokomentirao je pobjedu protiv Ludogoreca (4:2) i prolazak u posljednje kolo kvalifikacija za Ligu prvaka.

- Moram čestitati igračima i ljudima koji su nas bodrili, ostvarili smo cilj i osigurali se Europskom ligom. Prvo poluvrijeme je najbolje od kada sam ja na klupi Dinama - rekao je Čačić te dodao:

- Izmjene smo napravili zbog kartona, drugo poluvrijeme primili smo golove i uvukla se nervoza, trebao nam još jedan igra na sredini terena.

Ludogorec je dobio čak tri crvena kartona.

- Nisam ja birao crvene kartone nego sudac. Ovu utakmicu je trebalo igrati glavom, nismo imali lagane protivnike. Ponosan sam, mi smo perjanica hrvatskog nogometa - rekao je Čačić te naglasio:

- Naši dečki nisu zaslužili da ih se obeshrabruje, nego da ih se bodri kada je teško. Imamo dobru situaciju, a sada nas čeka derbi u subotu. Za osam dana idemo u Norvešku, ritam nije lagan. Nije ovo umjetničko klizanje da se gleda dojam.

Dinamo sada čeka derbi s Hajdukom u subotu, a onda idući tjedan prva utakmica s Bodo/Glimtom.

- Dinamo još nije kiksao. Ovo je skupljanje rejtinga za hrvatski nogomet, a ja ne mogu određivati što će novinari pisati.

Dinamo je mogao odgoditi derbi s Hajdukom.

- Odgađati utakmice nećemo. Mi smo europska momčad i moramo se naviknuti na europski ritam. Imamo igrače i moramo se nositi s tim ritmom.

>> Pogledajte atmosferu na Maksimiru

Ključne riječi

Komentara 11

DU
Deleted user
22:50 09.08.2022.

Zaista Antu triba smijenit, ovo mu je cini mis 20 utakmica bez poraza, osvojija je superkup, osvojija je prvenstvo, dobija sve utakmice u Europi, sada ide i na ligu prvaka i to ce donit bar 20 milijuna eurica, zaista hajdukovi novinari i placenici moraju sve radit kako bi se unio nemir i smijenilo Antu. Ali nema sanse da ce te uspit, rezultati i zarada s jedne strane a par ljubomornih novinara s druge strane,..... ajmo Ante i Dinamo

DU
Deleted user
22:52 09.08.2022.

u subotu ce Dinamo imat bodove a hajduk umjetnicko klizanje

DU
Deleted user
22:47 09.08.2022.

8,6 milijuna je Ante donija Dinamu veceras - i to najmanje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije