Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPISAO SE U POVIJEST

Poput Ronalda, pet na jednoj utakmici u Španjolskoj zabio je i Hrvat. Pogledajte tko...

Peternac
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
07.04.2015.
u 16:36

Legenda Valladolida Peternac je 15. svibnja 1996. na gostovanju kod Ovieda sa svojom momčadi stigao do pobjede 8:3, pri čemu je bio junak utakmice postigavši pet golova, a od toga četiri iz jedanaesterca

Cristiano Ronaldo protiv Granade je na Uskrs zabio pet pogodaka u dvoboju u kojem je Real Madrid trijumfirao s čak 9:1. Goal je tim povodom istražio koji su to sve igrači uspijevali doći do takvog ili čak i boljeg učinka u Primeri. Među njima je i jedan Hrvat, piše Goal.com.

Ako ste pomislili da je to Davor Šuker, prevarili ste se. To je Alen Peternac (na fotografiji u plavom dresu) koji je jedini hrvatski predstavnik u društvu onih s pet pogodaka u Primeri. Legenda Valladolida Peternac je 15. svibnja 1996. na gostovanju kod Ovieda sa svojom momčadi stigao do pobjede 8:3, pri čemu je bio junak utakmice postigavši pet golova, a od toga četiri iz jedanaesterca.

>> Tko još zabijao pet golova, pogledajte na portalu Goal.com

>> Cristiano Ronaldo uspio u šest sezona ono za što je Messiju trebalo čak 11

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije