Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAOS U MADRIDU

Perez poput Mamića i Canjuge - otima navijačima transparente

Florentino Perez
Foto: Reuters
09.03.2016.
u 14:00

Perezov nepromišljeni potez izazvao je toliko reakcija da je dio najžešćih navijača Reala najavio i ekstremne akcije protiv Pereza.

Slobodu govora navijača devedesetih nije poštovao Zlatko Canjuga, posljednjih godina često i Zdravko Mamić, no malo bi tko očekivao da će se nepoželjni navijački transparenti uklanjati i na kultnom Santiago Bernabeuu. I to transparenti koji baš nikoga ne vrijeđaju.

No Florentino Perez počeo se diktatorski ponašati prema navijačima, jer kako drukčije objasniti da je za vrijeme subotnje utakmice Reala i Celte (7:1) naredio redarima da s tribine maknu transparent na kojem je pisalo: “Poslušaj tribine i daj ostavku, Florentino”. Španjolska javnost osudila je ovakav potez pa tako El Confidencial piše da predsjednik Real Madrida na svom stadionu ‘ubija slobodu govora’.

Naravno, najžešće su reagirali navijači madridskog kluba, koji su oblijepili grad transparentima. “Florentino, nas ne možeš ušutkati!”, “Florentino, idi raditi na kiosk, dosta je tvog šefovanja u Realu”, “Real Madrid je teško bolestan, a maligni tumor je – Florentino Perez!”, samo su neke od poruka koje su ispisane.

Perezov nepromišljeni potez izazvao je toliko reakcija da je dio najžešćih navijača Reala najavio i ekstremne akcije protiv Pereza, ali Romu je "preživio".

Odšteta od 500 milijuna eura!

Za tu utakmicu spreman je bio i naš Luka Modrić, kojeg je Zinedine Zidane zbog šest šavova na gležnju poštedio u prvenstvenim utakmicama proteklog tjedna protiv Levantea i Celte.

Football Leaks je pak objavio zanimljive detalje iz Modrićeva ugovora s Realom. Hrvatski veznjak u Real je iz Tottenhama stigao u ljeto 2012. za 30 milijuna eura, a ugovor su potpisali Modrić, njegov agent i Jose Angel Sanchez u ime Reala. Prema ovom ugovoru, hrvatski nogometaš u prvoj je sezoni zarađivao 4,74 milijuna eura neto, a već od sljedeće sezone dogovoren je porast njegove plaće na 5,64 milijuna eura, koliko je trebao zarađivati do isteka ugovora 2017. godine.

Međutim, 2014. Luka je produljio ugovor, koji je bio svojevrsna nagrada za odlične igre u pohodu na deseti naslov u Ligi prvaka, pa se vjeruje da Luka danas zarađuje još i više. Od ostalih zanimljivosti iz otkrivenog ugovora vidi se da se Real dobro osigurao od toga da Luka na svoju ruku raskine ugovor. Kad bi to napravio, morao bi klubu platiti nevjerojatnih 500 milijuna eura!

>> Ronaldo se ispričao, no Perez je već pronašao zamjenu za Portugalca!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije