Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stiže kapitalac

Ronaldo se ispričao, no Perez je već pronašao zamjenu za Portugalca!

Real Madrid - Atletico
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
28.02.2016.
u 11:30

Nakon što su ljutiti navijači zatrpali društvene mreže kritikama na račun Ronalda, on je ubrzo promijenio priču

Cristiano Ronaldo izazvao je buru reakcija kritizirajući neke suigrače nakon poraza Reala u gradskom derbiju s Atleticom (1:0) kojim su se Madriđani gotovo oprostiti od naslova.

– Da su svi igrali dobro kao ja, možda bismo i bili prvi. Ne želim umanjivati ničiji značaj, ali teško je osvojiti prvenstvo koje traje ovako dugo ako momčad ne daje sve od sebe – rekao je Ronaldo i dodao:

– Ako ova momčad ne igra s najboljim igračima, teško je pobijediti. Volim igrati s Benzemom, Baleom i Marcelom. I jako je teško kad oni nisu na terenu. Ne želim reći da su Jese, Kovačić i Lucas loši, ali...

Nakon što su ljutiti navijači zatrpali društvene mreže kritikama na račun Portugalca, on je ubrzo promijenio priču.

– Pogrešno su protumačili moje izjave. Nisam rekao da sam bolji od ostalih. Mislio sam na fizički dio i ozljede. Jer ove godine teške ozljede su nas sasjekle. Pepe, Bale, Benzema, Marcelo... dugo su bili izvan momčadi. Poštujem suigrače i nikad ih ne bi uvrijedio. Ne mislim da sam bolji od ikoga – prenio je AS Ronaldov ispravak.

No, prema pisanju El Confidenciala ove riječi bile su kap koja je prelila čašu te je predsjednik Florentino Pérez odlučio da će Portugalac napustiti momčad na kraju sezone. Navodno je Real već i pronašao zamjenu, a to bi trebao biti sjajni Bayernov napadač Robert Lewandowski. Upravo bi Perez trebao odigrati ključnu ulogu u dovođenju Poljaka na Santiago Bernabeu. 

>>'Da svi igraju kao ja, bili bismo prvi! Ne kažem da su Kovačić i Jese loši, ali...'

>>Ronaldo je (postao) igrač za male utakmice! Ne vjerujete? Pogledajte gdje je sve zakazao!

Komentara 56

TH
than
12:30 28.02.2016.

Pa sigurno da ce ici traziti zamjenu. Prvenstvo je prakticki izgubljeno. Za Ronalda se moze dobiti dosta novca, a on sam moze jos na tom visokom nivou igrati sezonu, dvije. Zapravo pad u igri je vec zamjetan, ali jos uvijek igra na visokom nivou.

Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
14:47 28.02.2016.

Ronaldo nije daleko od istine, bez obzira što znamo da je vrlo tašt, ali stvari tako stoje. Što se tiče Levandovskog, nikad neće biti ni pola Ronalda pa mrzili vi Ronalda ili ne, vaši osjećaji ništa neće promijeniti.

ĆA
ćaćaća
11:44 28.02.2016.

bolesnik...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije