Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eurobasket

Pau Gasol: Moramo osvojiti zlato za Llulla

Pau Gasol
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
16.08.2017.
u 07:00

- Bio je to emotivan i psihološki udarac za našu reprezentaciju jer Llull je vrlo važan član. Nadam se da ćemo osvojiti zlato na Eurobasketu i da ćemo ga moći posvetiti Sergiju

Španjolski reprezentativci iznenadili su svog ozlijeđenog suigrača Sergia Llulla i posjetili ga u njegovu madridskom domu.

U pripremnoj utakmici s Belgijom, Llullu su popucali prednji križni ligamenti pa ga na parketu neće biti sedam do devet mjeseci i baš zato je gesta njegovih reprezentativnih kolega snažna:

- Bio je to emotivan i psihološki udarac za našu reprezentaciju jer Llull je vrlo važan član. Nadam se da ćemo osvojiti zlato na Eurobasketu i da ćemo ga moći posvetiti Sergiju - kazao je najbolji španjolski košarkaš Pau Gasol

Komentara 2

LA
LawAbidingCitizen
09:04 16.08.2017.

ahaa. možda srebro jer zlato je od CRO

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije