Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPISUJE NOVI UGOVOR

Parker ostaje u San Antoniju

Tony Parker
Reuters
11.05.2010.
u 08:59

U nedjelju navečer košarkaši San Antonija oprostili su se od ovogodišnjeg doigravanja u NBA ligi. U polufinalu Zapadne konferencije "pomeo" ih je Phoenix s ukupnim rezultatom 4-0.

Sada već legendarni tercet (Duncan - Ginobili - Parker) ostao je bez mogućnosti da nastavi lov na četvrtu krunu ove generacije, no kako se čini, izgleda da će novi pokušaj imati iduće sezone.

Naime, od ranije je poznato da će Duncan i Ginobili ostati u tom teksaškom klubu, a nije bila poznata sudbina 28-godišnjeg Francuza Tonyja Parkera, kojeg su američki mediji selili izvan San Antonija na početku nove sezone. No, kuloarske priče vjerojatno nemaju podlogu što su u ponedjeljak potvrdili odgovorni ljudi San Antonija, njihov trener Gregg Popovich, kao i sam igrač.

Parkeru ugovor ističe iduće sezone, ali će vjerojatno ovog ljeta potpisati novi sa San Antonijom, jedinim klubom u NBA ligi gdje je igrao.

Spomenuti tercet bio je kralježnica momčadi koja je 2003., 2005. i 2007. godine bila prvak NBA lige.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije