Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo u Puli

Pamić: Plavi su za sve u Prvoj HNL – Barcelona!

igor pamić
PIXSELL
16.04.2011.
u 10:15

Vaha je momčadi priključio 16-godišnjeg kadetskog reprezentativca, obrambenog igrača Šimunovića.

Drugi proljetni sraz Igora Pamića i Vahida Halilhodžića i opet – derbi. Prvi je, u prvom proljetnom kolu u Karlovcu, pripao Vahi, naravno, sa 1:0. I danas kladionice nude koeficijent 7,00 na taj rezultat. Hrabri igrači, uložite nešto, velika je vjerojatnost dobitka...

Barbarić na operaciju

Nakon Vahina obraćanja ostalo je u zraku igra li Sammir...

– Sammir igra kada to zasluži, a ja bih bio sretan da stalno igra jer Dinamova igra sa Sammirom i bez njega nije ista. Istina, opet je osjetio bolnu tetivu – kazao je Dinamov trener.

U nedostatku obrambenih igrača (Bišćan i Tonel ozlijeđeni, Barbarić će na operaciju meniska), čak i u juniorskoj konkurenciji, Vaha je posegnuo za kadetskim reprezentativcem, 16-godišnjim Jozom Šimunovićem, dečkom podrijetlom iz Jajca. Za njega trener Jozo Bandić kaže da je vrhunski talent te da ga već traži pola Europe...

Vahu smo pitali i o nezadovoljnome Andreju Kramariću. Ponovio je već izlizani refren: "nisam džuboks da ispunjavam svačije želje."

– Razumijem Kramarićeva oca jer i ja sam otac koji voli svoga sina. No, neću sada ići na roditeljske sastanke. Maloga cijenim, on fino radi, ali tu je i jaka konkurencija. Nemam duga ni prema kome. A u Dinamu trener mora osvojiti naslov, osvojiti kup, pobijediti Hajduk dva puta, 30-40 posto podignuti cijenu igraču... Da imam 4-5 ekipa, ne bih uspio sve zadovoljiti – kaže Vaha.

Dinamov šef iznimno cijeni kolegu Pamića, kaže kako je njegov dolazak znatno unaprijedio igru pulskog prvoligaša.

– Istra se bori za goli život i sigurno neće jeftino prodati kožu. Iznenađenja su uvijek moguća, ali naravno da ne bih bio zadovoljan da se takvo što dogodi. Neću dopustiti opuštanje – kazao je Halilhodžić.

Motiv nam je golem

Pitali smo i Pamića u kakvom raspoloženju dočekuje plave.

– Izvrsnom! Osjećam da će moji momci dati više nego u svim prethodnim utakmicama. Vidim da su im motiv, koncentracija i inspiracija golemi, premda nam protiv Dinama to ništa ne mora značiti. Jer Dinamo pobjeđuje i kada ne igra dobro, on je za sve u 1. HNL razina više, poput Barcelone za ostatak Europe – kaže Istrin trener.

Nikada niste kao trener pobijedili plave?

– Nisam, iako sam bio blizu, jesenas je 14 minuta prije kraja bilo 2:1 za Karlovac, ali ipak smo izgubili – podsjetio je Pamić.

Komentara 12

IV
ivomati
12:04 16.04.2011.

15000 dana je proslo otkako navodno europski dinamo nije odigrao europsku utakmicu na proljece

ED
europski dinamo
12:31 16.04.2011.

Koliko smo ono + 109 bodova prema Hajduku?Odi ljepi plakate po Splitu.

ED
europski dinamo
11:16 16.04.2011.

134 dana je prošlo otkako je Dinamo primio zadnji gol u hnl-u.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije