Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Pali u drugom poluvremenu: Zagrebaši poraženi od Rioje

11.10.2014., Arena, Zagreb - Liga prvaka, 3. kolo, PPD Zagreb - HC Metalurg. Zlatko Horvat.  Photo: Jurica Galoic/PIXSELL
Jurica Galoic/PIXSELL
18.10.2014.
u 20:34

Kod Zagreba je Domagoj Pavlović postigao pet golova, dok su po četiri zabili Ilija Brozović i Josip Valčić. Filip Ivić je skupio 13 obrana.

Rukometaši PPD Zagreba upisali su i drugi gostujući poraz u Ligi prvaka. Poraženi su na gostovanju kod Naturhouse La Rioje s 22:21.

Zagreb je odlično otvorio utakmicu i vodio do 50. minute. U posljednjih pet minuta se ušlo rezultatom 19:19, nakon čega se Rioja uz pomoć dvije tisuće bučnih navijača odvojila na plus dva (22:20) i tu je priči bio kraj.

Najefikasniji kod domaće momčadi bio je Albert Rocas koji je postigao sedam golova. Kod Zagreba je Domagoj Pavlović postigao pet golova, dok su po četiri zabili Ilija Brozović i Josip Valčić. Filip Ivić je skupio 13 obrana.

>> Vujović tvrdi: Njihov napad traje najviše osam sekundi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije