Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ OBZIRA NA SVE

Ovo što Bayern namjerava napraviti Kovaču velika je sramota i nepravda!

Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
17.05.2019.
u 12:54

"Niko Kovač bit će smijenjen ovoga ljeta, bez obzira na to kako završi njegova borba za dvostruku krunu", navodi Goal.

Bivši hrvatski izbornik Niko Kovač sutra bi trebao s Bayernom osvojiti naslov prvaka Njemačke. Bavarci će u posljednjem kolu Bundeslige ugostiti Eintracht i pobjedom sigurno osvajaju naslov.

No čini se da ni Kovaču dvostruki naslov neće pomoći da ostane na klupi bavarskog giganta. Doznaje to internetski portal Goal.

"Niko Kovač bit će smijenjen ovoga ljeta, bez obzira na to kako završi njegova borba za dvostruku krunu", navodi Goal.

Njemački mediji proteklih su tjedana stalno pisali da bi Kovač i unatoč naslovu mogao dobiti otkaz na kraju sezone. O tome su ga tamošnji novinari pitali na jučerašnjoj konferenciji za novinare.

– Imam još dvije godine ugovora i želim to odraditi do kraja. Koncentriran sam samo na to da postanemo prvaci, ostalo me ne interesira – odgovorio je Kovač. 

Podsjećamo, Kovač je Bayern preuzeo na početku sezone nakon što je uspješno vodio Eintracht. U prvenstvu je blizu osvajanja naslova, uoči posljednjeg kola ima dva boda više od Borussije Dortmund, a u finalu DFB kupa igra protiv Leipziga. U Ligi prvaka ispao je u osmini finala od Liverpoola.

>> Pogledajte što je Zvone Boban rekao nakon utakmice

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar majkuvam
majkuvam
15:46 17.05.2019.

Dobro što još niste napisali da će ga naslijediti Ante Čačić...

Avatar Based Croat
Based Croat
13:40 17.05.2019.

Ako se to dogodi, to je nepravda. I sramota Bayerna. Niko je došao kao novi trener, nije slagao momčad, preuzeo ju je, nisu doveli igrače koje je htio. I u prvoj sezoni je na pragu osvajanja dvostruke krune. Ako to nije dovoljno za ostanak na klupi onda je Bayern neozbiljan klub.

OK
okvals54
16:27 17.05.2019.

Smjenjuju ga od kako je preuzo Bayern,dobar trener lako nadje drugi klub.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije