Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O ČEMU jE RIJEČ?

'Ovo je objava rata!' Proslava zgrozila Engleze, Hillary Clinton brani Amerikanku

Alex Morgan
Foto: Reuters/DPA/PIXSELL
1/5
03.07.2019.
u 11:12

Bivša prva dama i predsjednička kandidatkinja Hillary Clinton koja je napisala kako je ekipa zaslužila taj čaj

Ženska nogometna reprezentacija SAD-a plasirala se u finale Svjetskog prvenstva pobjedom nad Engleskom 2:1. Amerikanke zaista igraju sjajan nogomet, a jedna od najboljih igračica njihova je Alex Morgan koja je postigla pogodak u 39. minuti za konačnih 2:1. 

Nakon tog pogotka Morgan je proslavila simulirajući ispijanje čaja, a to je postala glavna tema koja je čak dovela i do ''mini'' obračuna između Engleza i SAD-a. 

Neki smatraju da je Morgan "provocirala" Engleze i njihovu ljubav prema ovom napitku, a drugi brane napadačicu komentirajući kako je odala počast poznatoj bostonskoj čajanci. Ima i onih koji misle da se ipak samo radi o proslavi rođendana koji je jučer slavila nogometašica.

I poznati su se uključili u komentiranje proslave pa je tako engleski voditelj Piers Morgan ovo nazvao "objavom rata". S američke strane svoje nogometašice branila je bivša prva dama i predsjednička kandidatkinja Hillary Clinton koja je napisala kako je ekipa zaslužila taj čaj. Morgan je ipak odlučila sačuvati tajnu proslave za sebe. 

– Zadržat ću to za sebe – rekla je Morgan. 

>>> Pogledajte što je Nenad Bjelica rekao nakon utakmice na pripremama Dinama

Ključne riječi

Komentara 57

AD
andrijasevic.davor
11:21 03.07.2019.

Potpuna nepismenost!!! Misterija je kako ovakvi mogu pisati novinske članke. Naime, ne može ženska ekipa biti MOMČAD!?!

Avatar dpejakovic
dpejakovic
12:24 03.07.2019.

Novinari iz dana u dan truju ljude mržnjom!

NJ
njofra51
11:29 03.07.2019.

a da ipak nije bila rakija, ja je pijem kao čaj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije