Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Medveščak u nedjelju dočekuje Olimpiju

Ouellette: Teško je bilo krenuti na moj Medveščak

\'27.12.2009., Zagreb - Hokejaska utakmica EBEL lige u Domu sportova, KHL Medvescak Zagreb - Sapa Fehervar Alba Volan 19. Ouellette Mike. Photo: Goran Jakus/PIXSELL\'
Goran Jakus/PIXSELL
30.10.2010.
u 15:15

Hokejaši Medveščaka u nedjelju će u Ledenoj (14.30 sati) dočekati Olimpiju. Nakon lošije igre i poraza 2:5 od Graza u petak, trener Medveščaka Ted Sator najavljuje pobjedu.

- Graz nas je odigrao u gotovo svim segmentima igre, nismo bili dobri. Zato publici dugujemo bolju utakmicu danas protiv Olimpije. Uvjeren sam da će tako i biti - rekao je Sator poslije utakmice s Grazom, te se nakon toga srdačno zagrlio sa bivšim igračem Medveščaka Mikeom Ouelletteom.

Čudno je bilo vidjeti Ouellettea na suprotnoj strani. Prošle sezone zabijao je za Medveščak, no ove sezone postao je član Graza. I u svom prvom dolasku u Ledenu odmah zabio gol.

- Lijepo je vratiti se. Nakon nekog vremena pomalo se i zaboravi koliko je sjajno igrati pred ovim navijačima koji su najbolji na svijetu - prokomentirao je Ouellette. Nije mu bilo lako.

- Čudno je biti na drugoj strani terena. Teško je bilo igrati protiv dobrih prijatelja, nije lako krenuti na njih svom snagom. Ali profesionalci smo, to se mora. Osvrnuo se i na ovosezonski izgled hrvatske momčadi.

- Medveščak je vrlo dobra napadačka momčad, imaju velik broj igrača koji mogu zabiti gol. Robert Kristan brani nevjerojatno, drago mi je da Johnu Hećimoviću ide tako dobro, stvarno je poradio na svom udarcu... puno toga im se poklopilo, izgledaju izvrsno. Tko zna, možda se opet susretnemo u doigravanju.

Pojasnio je i što se dogodilo ovoga ljeta, kada je trebao zaigrati za njemački Kassel:

-  Bilo je nekih nezakonitosti u klubu, ali svi su me uvjeravali da neće biti problema. No, tjedan dana prije početka prvenstva izbacili su ih iz lige. Mnogi su igrači izgubili posao, a ja sam imao tu sreću da me odmah uzeo Graz. S Medveščakom u tom trenutku nisam bio u kontaktu, dobio sam samo jedan e-mail, no već je bilo prekasno. Kaže da mu u Grazu ništa ne nedostaje.

- Imamo dobru momčad, živim u lijepom gradu. Drukčije je, radi se drugoj kulturi, drugom jeziku, drugim ljudima i drugoj atmosferi, ali uživam - zaključio je Ouellette.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije