Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljiv detalj

Otkriven je razlog zašto najbolji golman Mundijala prati Hajduk na društvenim mrežama

FIFA World Cup Qatar 2022 - Final - Argentina v France
Kai Pfaffenbach/REUTERS
28.12.2022.
u 16:39

Emiliano Martinez zapratio je hrvatski klub na Instagramu, a mnogi se pitaju što stoji iza toga...

Golman Aston Ville i argentinske nogometne reprezentacije Emiliano Martinez jedan je od junak pohoda gaučosa na svjetski tron u Kataru. Sjajni vratar je protiv Francuske bio ponajbolji igrač utakmice, uspio je obraniti jedan kazneni udarac u raspucavanju te je dobio nagradu za najboljeg golmana turnira, zlatnu rukavicu. Međutim, zbog prostačkog ponašanja na proslavi je osuđen na društvenim mrežama, a navodi se da trener Unai Emery traži novog golmana. 

Na Twitteru je osvanuo jedan zanimljiv detalj i jedan korisnik se pita zašto Martinez na Instagramu prati splitski Hajduk, a objašnjenje je vrlo jednostavno. Priča započinje nekoliko mjeseci ranije, cijeli svijet još borio s posljedicama globalne pandemije koronavirusa. U rujnu prošle godine igrala se utakmica između Brazila i Argentine koju su prekinule brazilske vlasti jer su četvorica argentinskih nogometaša prekršila COVID protokol.

Nakon utakmice dva argentinska reprezentativca, Martinez i Emiliano Buendia iz Brazila su otišli za Hrvatsku, odnosno Split, gdje su boravili tjedan dana u samoizolaciji kako bi izbjegli dužu dvotjednu karantenu u svom klubu Aston Villi.

U tih sedam dana trenirali su s Hajdukom, a sve je dogovoreno preko tadašnjeg člana villainsa Lovre Kalinića, koji je bio na posudbi na Poljudu iz Aston Ville sve dok ga bijeli nisu otkupili.

Komentara 2

Avatar tabadjija
tabadjija
16:50 28.12.2022.

Jako je bitno koga on prati

BE
Berri
20:37 28.12.2022.

Emiliano Martinez- es hora!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije