Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA MJESTA PANICI

ZŠS nakratko blokirao sredstva za liječenje Sandre Paović

Sandra Paović
Anton Ficko/VLM
10.01.2013.
u 22:59

Sandra nije imala pojma da je nakratko ostala bez sredstava koja su sakupljena na velikoj humanitarnoj akciji. No, problem je brzo riješen

Hrvatski stolnoteniski savez bio je nekoliko sati bez sredstava na računu. Čak u debelom minusu. Naime, Branimir Bašić, predsjednik Zagrebačkog športskog saveza, aktivirao je zadužnicu u visini 150 000 kuna, zadužnicu zbog potreba organiziranja Pro toura.

- Imali smo najavu da će se zadužnica aktivirati - rekao je Zlatko Pospiš, predsjednik Hrvatskog stolnoteniskog saveza.

Zanimljivo je da je dio sredstava koji je "pojela" zadužnica namjenjena Sandri Paović, bivšoj hrvatskoj reprezentativki koja je stradala u prometnoj nesreći 2009. godine. Jasno, Sandra nije imala pojma da je nakratko ostala bez sredstava koja su sakupljena na velikoj humanitarnoj akciji. No, problem je brzo riješen.

- Zadužili smo se kod Zagrebčakog športskog saveza jer smo imali čvrste garancije da će ta sredstva uplatiti Turistička zajednica grada Zagreba. Jer, dolaskom Pro toura, Zagreb je zaradio najmanje 250 000 eura. Kada je aktivirana zadužnica brzo smo se obratili Turističkoj zajednici koja je odmah na naš račun uplatila 150 000 kuna. Tako da je sve u redu. Očigledno je nekome odgovaralo da malo uzburka vodu. Eto, nema mjesta panici, novci su to, pa tako i Sandrini i ona će svoju mjesečnu naknadu dobivati i dalje po već ustaljenom redoslijedu - rekao je Zlatko Pospiš

Ostaje sada pitanje zašto je baš sada aktivirana zadužnica. Neki tvrde da Branimir Bašić baš ne šmeka stolni tenis. Ne tako davno potpisao je dokument po kojem se Zagrebački stolni tenis mora iseliti iz dvorane III Sportskog doma. I doista ZG pingić zasad je u "trojci" do subote, a onda se mora iseliti zbog potrebe europskog prvensva u umjetničkom klizanju, a potom zbog teniskog turnira. Povratak je predviđen za 11. veljače. Ako se prije ne usele rukometaši Medveščaka. 

Drugi pak tvrde da su u ZŠS-u aktivirali zadužnicu zbog skorašnje revizije. Jer, Branimir Bašić želi raditi sve po zakonu tako da ga nije previše zanimalo ima li Hrvatski stolnoteniski savez rješenje nakon što ostane bez 150 000 posuđenih kuna. Sreća, rješenje je bilo. Da nije, Sandra Paović, koja je ionako u teškoj situaciji, ostala bi bez možda nužno potrebnih sredstava za oporavak i liječenje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije