Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poljud

Gađao zaštitara pa pao u kanal i ozlijedio se, privedeno osam navijača

Hajdukovi navijači
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/14
19.07.2019.
u 11:32

Veliku Hajdukovu blamažu najteže je prihvatila Torcida, pa je tako 50-ak navijača sa sjeverne tribine nakon posljednjeg sučeva zvižduka ušlo na teren

Hajduk je ekspresno završio europsku avanturu. U uzvratnoj utakmici prvog pretkola Europske lige splitska momčad na Poljudu je izgubila od Gzira Uniteda (1:3) i ispala iz natjecanja.

Veliku Hajdukovu blamažu najteže je prihvatila Torcida, pa je tako 50-ak navijača sa sjeverne tribine nakon posljednjeg sučeva zvižduka ušlo na teren.

Hajdukovi navijači
1/12

Neki od njih dotrčali su do Hajdukovih igrača pa je došlo i do naguravanja. Tko zna do čega bi to dovelo da nije priskočio zaštitar koji je stao između navijača i igrača. Ubrzo je na teren stigla interventna policija te spriječila sukob.

Splitska policija objavila je službeno priopćenje:

'Na nogometnom stadionu Poljud u Splitu sinoć je odigrana nogometna utakmica između HNK Hajduk i Gzira Uniteda. Nakon utakmice grupa osoba sa sjeverne tribine potiskivanjem je otvorila vrata zaštitne ograde i ušla na tartan-stazu, nakon čega je brzom reakcijom policijskih službenika vraćena na tribine.

Na teren je ušlo i nekoliko osoba sa zapadne tribine. Dio osoba priveden je u službene prostorije. Oko 22 sata jedna osoba s tribine bacila je nepoznati predmet prema zaštitaru i fotoreporteru, pri čemu je izgubila ravnotežu i pala u međuprostor tribine te je lakše ozlijeđena. Pružena joj je liječnička pomoć, nakon čega je privedena u policijsku postaju. Ukupno je privedeno osam osoba nad kojima se provodi kriminalističko istraživanje'.

>> Pogledajte kako je nastala hajdučka milenijska fotografija

Ključne riječi

Komentara 11

LJ
ljutko
12:01 19.07.2019.

Gledam slike i ispod njih piše "Hajdukovi navijači", koji navijači pa to su huligani

KB
kbr
11:57 19.07.2019.

vidi ovih paćenika što su uletili na teren, ljuti na krivce, sad će ih zgazit, ali ček malo, tko je ono kriv?

DU
Deleted user
12:28 19.07.2019.

Zgubidani,narkomančići .Završio u bolnici zbog nogometa,bu da la

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije