Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVIJESNI PORAZ

Drama na Poljudu! Navijači napali igrače i svečanu ložu

Hajduk Gzira
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/14
18.07.2019.
u 22:26

Na zapadnoj tribina je masa okružila ložu i vrijeđala čelnike Hajduka. Ipak, sve je ostalo na verbalnom vrijeđanju jer je policija odradila svoj posao i smirila moguće nerede.

Nakon šokantnog ispadanja Hajduka na Poljudu od malteške Gzire United u prvom pretkolu Europske lige neki navijači odlučili su svoje nezadovoljstvo iskazati i na travnjaku

Oko 50 navijača sa sjeverne tribine se nakon posljednjeg sučevog zvižduka probilo do tartan staze, a neki od njih i do sredine terena.  Igrači su još bili na travnjaku, pa je došlo do neugodnih scena, ali bez nereda jer su organi reda brzo reagirali, piše 24sata.

Na zapadnoj tribina je masa okružila ložu i vrijeđala čelnike Hajduka. Ipak, sve je ostalo na verbalnom vrijeđanju jer je policija odradila svoj posao i smirila moguće nerede. 

>>> Pogledajte kako Torcida navija

 

Ključne riječi

Komentara 62

RO
Rope22
22:36 18.07.2019.

Udruga naš Hajduk.Pa tko tu koga?

BE
Beskucnik
23:12 18.07.2019.

Tko digne ruku na svoju domovinu zasluzuje vjecno proklestvo, jasno mi je da ne vole Dinamo ali Svetinju Hrvatsku reprezentaciju ja im to necu nikad oprostit a inace volim Hajduk i drago mi je kad pobjede

MA
magnum2013
22:39 18.07.2019.

Opet isto! Predsjednik, trener i sportski direktor moraju van. Ostaje samo ulica koja eto ubire plodove svojeg znanja. Neka Hajduk živi vječno. Tko bi nas drugi tako mogao uveseljavati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije