Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PROPAST HRVATSKE KUHINJE'

Orlovi odletjeli kući, srpski mediji pametuju: Hrvatska je pročitana. Što im se dogodilo? Nogomet'

KATAR 2022 - Tuga na licima hrvatskih igra?a nakon poraza od Argentine
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/56
14.12.2022.
u 08:47

Mediji iz susjedstva pišu o tome kako smo ispali od Argentine, kažu da nam se dogodio: nogomet

Na veliku žalost, Hrvatska nije uspjela osigurati drugo finale u nizu što se tiče svjetskog prvenstva pa će se tako u subotu boriti za treće mjesto od 16 sati. Protivnika ćemo doznati večeras kada igraju Francuska i Maroka, kladionice prednost dakako daju aktualnim svjetskim prvacima tricolorima. Iako je njihova reprezentacija već neko vrijeme kući. srpski mediji filozofiraju zbog poraza vatrenih i smatraju kako je taktika Zlatka Dalića pročitana knjiga. 

- Hrvati protiv Argentine nisu sličili na sebe, prvi je komentar svih koji su gledali polufinale SP-a u Kataru: nigdje one sigurnosti, vatre, inata, volje, umijeća, nigdje one ekipe koja je došla do polufinala SP-a i koja se nadala da će ovog puta otići i korak dalje. Pa što se dogodilo? Leo Messi - piše srpski Telegraf ispod naslova: 'Otkrivamo što se zaista dogodilo s Hrvatskom u polufinalu SP-a: Dogodio se nogome'. i dodaje:

- Hrvatska je poslala u Katar nikad bolju momčad, atmosfera je bila sjajna, to su momci koji znaju igrati nogomet, i znaju igrati na rezultat. Jedinstvo im nikad nije bilo jače, cijela nacija je iza njih, motiv nikad veći... Pa što se onda dogodilo? Leo Messi.

Drugi portal Blic također je dao svoju opservaciju utakmice i komentira propast hrvatske 'kuhinje' protiv Brazila pod naslovom 'Zlatko, znaju za tvoj trik. Propast hrvatske 'kuhinje' zbog Brazila, a Argentina je prosto stvorena za prvaka svijeta'.

- Hrvati, kapa dolje, za sve ono što ste uradili do sada. Možda je bilo previše lijepo da bi bilo istinito ako bi komšije dva puta zaredom prošle u finale Mundijala, ali su oni svoj san željeli odsanjati do kraja. Veliko bravo na svemu što su uradili, ali je ovoga puta Argentina samo potvrdila da će biti glavni favorit za osvajanje Svjetskog prvenstva. Ako je netko majstor, genij, akademik ovog sporta, onda je to Lionel Messi. - hvale susjedi Lea.

- Opet je imao sprint, čak i toliko hvaljeni Joško Gvardiol je popio tri finte kao na malom nogometu, a Alvarezu kasnije nije bilo teško zabiti. S druge strane, Hrvatska nikako nije mogla ništa uraditi pred golom Emilijana Martineza. Argentinci su je naučili lekciju da ista fora ne prolazi dva puta.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


Komentara 25

PR
Propitivač
09:11 14.12.2022.

A što kažu mediji u ostalim zemljama koje nisu prošle skupinu?

CR
CROLINDA
09:56 14.12.2022.

srpska reprezentacija gleda nastavak prvenstva od kuće s kauča a naši nakon bronce i srebra opet u polufinalu među 4 najbolja na svijetu

Avatar BanŠokčević
BanŠokčević
09:43 14.12.2022.

Nama se nogomet događa 30g. Ovaj put su Argentinci bili bolji (pametniji) .. mi 2018 , neka se niz ponavlja nitko sretniji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije