Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREUZEO ODGOVORNOST

Oreščanin otkrio hoće li dati ostavku, svi igrači Hajduka izbjegli novinare

Siniša Oreščanin
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/10
18.07.2019.
u 23:46

Jako sam sretan zbog ove pobjede. Mislim da su moji igrači odigrali vrlo dobru utakmicu protiv velikog kluba kao što je Hajduk. Da budem iskren, do 4 ili 5 popodne bio sam spreman na poraz, a onda sam vidio jedne hrvatske novine u kojima se najavljuje golijada i sigurna pobjeda Hajduka

Trener Hajduka Siniša Oreščanin dao je izjavu za medije nakon utakmice protiv Gzire United gdje je Hajduk sramotno ispao iz prvog pretkola Europske lige. 

- Bilo je događanja oko kluba koja su mogla narušiti atmosferu, ali prave ekipe i pravi momci to prebrode. Sada se moramo usmjeriti na HNL i ići dalje - krenuo je Oreščanin koji je ipak preuzeo odgovornost.

Sramite li se barem malo? Pa niste izgubili od Barcelone nego Maltežana? Vaša odgovornost?

- Naravno da ne bježim od odgovornosti. Kroz tjedan smo odlučili podijeliti opterećenje među igračima...

Hoćete li dati ostavku? - upitan je od strane novinara.

- O tome ćemo mirno razgovarati ovih dana, u dogovoru s Upravom.

Je li bili riskantno igrati u ovoj postavi? 

- Lako je biti general poslije bitke-  odgovorio je Oreščanin. 

- U prvom dijelu bili smo relativno zadovolji igrom, u drugom nismo - dodao je. 

Ovo je najsramotniji poraz u povijesti ili sigurno jedan od njih i postavlja se pitanje odgovornosti. Jeste li razgovarali s čelnicima već?

- Nisam. Pokušavam ovo gledati s nogometne i normalne strane. Nisam tip koji koristi riječ debakl, rekli smo da Maltežani imaju 3-4 dobra igrača, neke se stvari jednostavno dogode - kaže. 

Trener Maltežana Giovanni Tedesco bio je presretan...

- Jako sam sretan zbog ove pobjede. Mislim da su moji igrači odigrali vrlo dobru utakmicu protiv velikog kluba kao što je Hajduk. Da budem iskren, do 4 ili 5 popodne bio sam spreman na poraz, a onda sam vidio jedne hrvatske novine u kojima se najavljuje golijada i sigurna pobjeda Hajduka. Znate, nije sve u nogometu, nego i u respektu. Najavljena je golijada, da Hajduka igra s poluigračima, to je bio okidač koji me pokrenuo, pokazao sam igračima novine i to ih je motiviralo - rekao je Giovanni Tedesco.

Za razliku od trenera, igrači Hajduka nakon utakmice su izbjegli novinare tako da nijedan nije dao izjavu. Više od sat vremena čekali su okupljeni predstavnici medija na Poljudu reakcije nogometaša splitskog kluba, ali uzaludno.

>>> Pogledajte kako navija Torcida

Ključne riječi

Komentara 19

WT
Wtf
00:02 19.07.2019.

Jedva izboriš Europu, pa trener veli prije da ove utakmice doživljava kao pripremne!? Ma otkaz u roku odmah. A sportski direktor i uprava i ti bi mogli za njim, napadača nigdje, a glavno da su neki "genijalci" po Splitu lupili Futacsa, sad se mogu slikati. Da Naš Hajduk ha ha, lijepo privatizacija.

BO
borcanac
23:20 18.07.2019.

Pa nije budala dat ostavku Koga bi drugog mogao trenirat Od presjednika ;trenera,igraca ,udruge „nas hajduk“(cast staroj Torcidi) tesko je izabrat tkoje visi jad,bjeda i ulicar

RE
Rex
07:07 19.07.2019.

Prokletstvo..."svastike"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije