Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Heynckesa slomila gripa

Olić zbog bolova u leđima otpao za sraz s Herthom u Berlinu

\'27.07.2011, Allianz Arena, Muenchen, GER, Audi Cup 2011, Finale,  FC Barcelona vs FC Bayern , im Bild Ivica Olic (Bayern #11)  // during the Audi Cup 2011,  FC Barcelona vs FC Bayern  , on 2011/07/2
Pixsell
16.03.2012.
u 22:27

Ivica Olić otpao je iz konkurencije za momčad uoči utakmice Bayerna kod Herthe. Olić ima problema s leđima

Bayernov trener Jupp Heynckes neće moći računati niti na Bastiana Schweinsteigera koji ima problema sa stopalom. Inače, Heynckes je zbog gripe propustio jučerašnji poslijepodnevni trening, no očekuje se da će danas ipak voditi Bayern. Bit će to njegova 600. utakmica u Bundesligi.

Ključne riječi

Komentara 2

Učitelj
08:10 17.03.2012.

kao, inače bi igrao.

BA
balic
08:33 17.03.2012.

Ko zna bi li trener Olica uopce i uveo u igru.... Olam i pranjic su na klupi ili na tribini a kd se nadju u reprezentaciji udaramo po njima jer su negledljivi,nije cudo pored takvog tretmana od strane Heynckesa,bezobrazan jeje ko i F.Magath... Znamo sto je radio sa Raketom ,sto radi sa Mandzukicem,nedo Bog da Ola zavrsi kod njega u klubu...Nebi nista bolje proso...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije