Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imitirao Mbappéa

Đoković uoči meča s Čilićem zapjevao: 'Jugoslavijo, na noge'

Novak Đoković
Foto: Screenshot
1/5
01.11.2018.
u 19:20

Srpski je tenisač osigurao povratak na prvo mjesto ATP ljestvice

Novaku Đokoviću zasad odlično ide na ATP u Parizu. Srpski je tenisač nakon odustajanja Rafaela Nadala osigurao povratak na prvo mjesto ATP ljestvice nakon dvije godine, a uz to je izborio i četvrtfinale protiv Marina Čilića nakon što mu je Damir Džumhur predao meč u prvom setu.

Đoković je dobro raspoloženje prenio i ispred kamera, pa je rado odgovarao obožavateljima na razna postavljena pitanja. Jedno je od njih glasilo koju pjesmu u posljednje vrijeme najčešće sluša na mobitelu, na što je odgovorio da mu je trenutačni hit "Pljuni i zapjevaj moja Jugoslavijo".

Đoković je pjesmu Bijelog dugmeta nakratko i zapjevao, ali potom nije udovoljio želji izvjesne Camille iz Nantesa koja ga je zamolila da izvede i "champion du monde" (svjetski prvak).

Tenisač se na tu ideju slatko nasmijao, ali je Francuskoj pristojno čestitao na osvajanju naslova prvaka svijeta u nogometu. Pogledajte i ostale zgode, primjerice, kako je imitirao Kyliana Mbappea.

Komentara 178

SO
SoloHan
22:39 01.11.2018.

Mogao je tako pjevat i o Narniji; na isto mu dođe

CR
crodux
20:46 01.11.2018.

dnevna doza srbovanja!

TT
tTony
03:25 02.11.2018.

Djoko je srbin a sve drugo svojetanje ko je caca ko mater nebitno, yugoslaven ne poboljsava medjunacionalne odnose srba i hrvata samo steti, uzajamno postivanje ja hrvt ti srbin stoji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije