Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zato ga svi vole

Đoković prekinuo meč i priredio još jednu gestu koja mu služi na čast

Novak Đoković
Foto: Reuters
1/5
31.10.2018.
u 13:08

Gledatelju je pozlilo točno uoči servisa za meč.

Novak Đoković je još jedanput pokazao svoje nesebično lice i veliko srce. U ponedjeljak je prekinuo meč drugog kola u Parizu kako bi priskočio upomoć gledatelju kojem je iznenada pozlilo.

Da s gospodinom nešto nije u redu, Đoković je uočio pri servisu za meč, a nakon što je dozvao osiguranje i liječnike upomoć, donio je i vlastiti ručnik.

Naravno da su situaciju zabilježile i kamere, pa pogledajte u nastavku još jednu gestu zbog koje se vrijedi nakloniti trenutačno drugom tenisaču svijeta.

Đoković je u drugom kolu pobijedio Sousu 7-5, 6-1, a u trećem ga čeka Džumhur.

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
13:15 31.10.2018.

Svaka čast Nole

IM
Immanuell
15:01 31.10.2018.

Svaka čast na gesti. Ljudi ne primjećuju uopće stvari oko sebe u svakodnevici, a on je primijetio da je gledatelju loše u momentu meča kad je bio maksimalno koncentriran. Vrlo rijetko i lijepo za vidjeti.

Avatar HrvojeMikrokitic
HrvojeMikrokitic
13:18 31.10.2018.

i ja i Cube ga volimo, al Cubeta je sram da prizna, pa ga olajava ko svaka alapaca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije