Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARIJAN KUSTIĆ

Oglasio se predsjednik HNS-a: Tužno je gledati gledatelje kako kisnu, potrebna su ulaganja

Navijači na Poljudu slave odlazak Hrvatske na Svjetsko prvenstvo
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
15.11.2021.
u 19:37

- Svaka čast vatrenima na onome što su prikazali protiv Rusije jer su u zaista teškim uvjetima pokazali nevjerojatno srce, želju i strast, ali i iznimnu tehničku kvalitetu.

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić uputio je čestitke igračima i stožeru hrvatske A reprezentacije na plasmanu na Svjetsko prvenstvu u Kataru dogodine.

- Od srca čestitam izborniku Zlatku Daliću i njegovom stožeru te našim reprezentativcima predvođenima kapetanom Modrićem na plasmanu u Katar, što je izuzetno značajan uspjeh za hrvatski nogomet i naš Savez. Iza nas su zahtjevne kvalifikacije, obilježene i tom nesretnom pandemijom, i zato je ovaj izravni plasman još vrjedniji - kazao je Kustić i dodao:

- Svaka čast vatrenima na onome što su prikazali protiv Rusije jer su u zaista teškim uvjetima pokazali nevjerojatno srce, želju i strast, ali i iznimnu tehničku kvalitetu. Rusija tome nije mogla parirati, i zaista bi bila nogometna nepravda da na kraju nismo slavili jer smo u ovih 10 utakmica pokazali da smo najbolja momčad u skupini.

08.11.2021., Stadion Maksimir, Zagreb - Trening hrvatske nogometne reprezentacije u pripremama za utakmice protiv Malte i Rusije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kataru. Zlatko Dalic, Marijan Kustic.
Foto: Ilustracija/Luka Stanzl/PIXSELL

Predsjednik Saveza zahvalio je potom i svim gledateljima.

- Iako nas vrijeme sve skupa nije poslužilo, ni taj pljusak nije mogao spriječiti slavlje Hrvatske. Hvala svim navijačima na sjajnoj potpori, nosili su nas kad je bilo teško i vjerovali zajedno s reprezentacijom da ćemo na kraju doći do tog zlata vrijednog pogotka. Hvala i svima iz organizacije na uloženom velikom trudu da utakmica bude na najvišoj razini. Prigodno je da aktualni svjetski doprvaci budu sudionici narednog Svjetskog prvenstva, a sada imamo godinu dana vremena uživati, i putem se ozbiljno pripremati za najveći nogometni spektakl na svijetu. Čestitke svima!

Osim tih poticajnih riječi, za 24sata se osvrnuo i na infrastrukturu.

- Naravno da su potrebna ulaganja u naše stadione, Poljud prokišnjava, tužno je gledati gledatelje kako kisnu pod krovom. I u Maksimir su potrebna ulaganja, nitko u Europi nema tako lošu infrastrukturu - zaključio je predsjednik Saveza.

Komentara 5

Avatar miki67
miki67
20:59 15.11.2021.

pa samo vam je Dalić zaradio 71 milijuna dolara, znači lova do krova, a krova nema, odnosno prokišnjava, pa sad žalostno je vidjeti gledatelje kako kisnu, pa kome ti ti pričaš priče za malu djecu

Avatar Prosenjak
Prosenjak
20:14 15.11.2021.

Pusti ti krov prijatelju, što je s terenom? Hoće li tko odgovarati za onu sabotažu jučer? Nedavno sam čitao vijest kako je HNS donirao Hajduku taj novi travnjak, pa kako je moguće da se postavlja novi travnjaku i to dva puta u zadnjih godinu dana i da ste vi gospodine Kustiću osobni izvršili primopredaju hibridnog travnjaka kad prije toga nije napravljena kvalitetna drenaža i uopće nije rješeno pitanje odvođenja vode dalje od travnjaka? Ja razumijem da može pasti puno kiše u malo vremena i da travnjak to ne može odmah progutati, ali taj vaterpolo nije prestajao do kraja utakmice. Ispred ruskog bedema na 16 metara imali smo poplavljenih stotinjak kvadrata i oko toga opet naslagano ostalih 5 igrača pa ti tu prijatelju zabij gol. Svaka čast našim igračima što nisu gubili strpljenje što je dokaz da smo vrhunska ekipa jer netko drugi bi u takvim uvjetima jednostavno odustao.

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
10:50 16.11.2021.

Neka ih od kiše štiti kamen krš maslina vino sarma neretva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije