Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON PLASMANA NA SP

FOTO Modrić se oglasio na društvenim mrežama: Poslao je emotivnu poruku

Hrvatska izborila SP na prepunom Poljudu
Goran Stanzl/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
15.11.2021.
u 15:00

Taj 'malo sretan gol', kako ga je nazvao kapetan Modrić donio je radost cijeloj naciji jer je svima bilo jasno - Hrvatska je zaslužila pobijediti

Hrvatska nogometna reprezentacija bit će među reprezentacijama koje će 2022. igrati na Svjetskom prvenstvu u Kataru, nakon što je u nedjelju na Poljudu svladala Rusiju sa 1-0 (0-0) i tako osvojila prvo mjesto u svojoj kvalifikacijskoj skupini, s bodom više od Rusa koji će u ožujku sljedeće godine igrati u dodatnim kvalifikacijama.

Pogodak koji je Zlatka Dalića i njegove izabranike odveo na Svjetsko prvenstvo bio je djelo ruskog braniča Fjodora Kudrjašova koji je u 81. minuti nespretno poslao loptu u svoju mrežu.

Taj 'malo sretan gol', kako ga je nazvao kapetan Modrić donio je radost cijeloj naciji jer je svima bilo jasno - Hrvatska je zaslužila pobijediti.

- Vidimo se u Kataru! Volim nogomet i volim svoju domovinu - napisao je Modrić na Instagramu.

 

 

 

Komentara 5

SE
serafin002
15:33 15.11.2021.

Bravo Modriću diko naša, na ponos svakog normalnog Hrvata u domovini i svijetu.

RE
RedTree
19:47 15.11.2021.

E moj Luka a što ćemo mi s Dalićem na svjetskom. Vrh slučajno osmina finala jer igre nemamo, forsira se Kramarić i igra bez pravog centarfora i mučenje u napadu. Jučer je nakon Juranovićevih centaršuteva bilo 4, 5 velikih prilika, nitko ni riječi o tom skromnom momku, a koliko nakon Sosinih!? Niti jedna šansa, a kamoli prodor u šesnaesterac. A Barišić na klupi. Sramota.

RA
R.adioT.elevizijaL.jestve
17:43 16.11.2021.

Labudi pjev lukin , motivacije nece falit , a i ostali bi mogli poletjeti , malo nas je al nas ima , srusicemo snove svima , Hrvatska iznad svih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije