Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPITANO 30 OSOBA

Odvjetnik Hrvata: 'Sudac je bio agresivan, osvetoljubiv i ljut. Vjerujem da su odlučili unaprijed'

Prva skupina uhićenih navijača dovedena pred istražitelje na sud u Ateni
Foto: KOSTAS TZOUMAS
1/8
11.08.2023.
u 21:06

U petak je ispitano 30 uhićenih navijača s posebnim naglaskom na ubojstvo Michalisa Katsourisa. Istražni sudac im je odredio pritvor. Među tih 30, bilo je 26 Hrvata, a uz njih je bio Austrijanac, Albanac i dva Grka

Odvjetnik Vasilis Noulezas, koji brani više Hrvata optuženih u slučaju nereda koji su se dogodili u noći s ponedjeljka na utorak u Ateni i u kojima je život izgubio 29-godišnji navijač AEK-a osvrnuo se na današnju odluku suda da 26 Hrvata ostavi u istražnom zatvoru. Smatra da je sud odluku donio unaprijed.

"Pitanje je hoću li u ovim uvjetima braniti sve ostale klijente koje imam na redu sutra i preksutra. Vjerujem da je sud odluku o zadržavanju Hrvata donio unaprijed, pod utjecajem medija i društvenih mreža koje govore da su svi Hrvati kriminalci. Zasad nemam nikakvo povjerenje u ovaj sud i moram promisliti kako ćemo postupati na saslušanjima sutra i preksutra. Istražni sudac bio je agresivan prema nama, osvetoljubiv, ljut i ustvrdio je da Hrvati lažu", kazao je odvjetnik za 24 sata.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, danas je ispitano 30 uhićenih navijača s posebnim naglaskom na ubojstvo Michalisa Katsourisa. Istražni sudac im je odredio pritvor. Među tih 30, bilo je 26 Hrvata, a uz njih je bio Austrijanac, Albanac i dva Grka. U subotu će se pred sudom pojaviti još 30 uhićenih, dok će se posljednjih 45 pred sudom pojaviti u nedjelju.

VIDEO Prva skupina uhićenih navijača dovedena pred istražitelje na sud u Ateni

Komentara 50

XM
Xman
21:59 11.08.2023.

Odvaliti im takve kazne da vise nikome nepadne napamet da divlja.Netreba ih braniti.

OK
okolokere
21:54 11.08.2023.

BBB krenuli u prijateljsku posjetu a Grci ovako...Realno teško da će još jednom sve ponoviti. Zaista Grci su nezahvalni.

Avatar Retro
Retro
21:56 11.08.2023.

Joj da. BBB družina je krenula u širenje mira i promicanje sporta, a mrki sudac želi pokvariti zabavu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije