Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI UGOVOR

Odbili sve ponude velikana za njega, pa ga učinili najplaćenijim u klubu

Kalidou Koulibaly
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
24.12.2018.
u 23:00

Napoli je imao brojne ponude europskih velikana za Koulibalyja, u svoje redove željeli su ga dovesti Manchester United, Barcelona, PSG, Manchester City i Chelsea.

Jedan od najboljih nogometnih stopera Senegalac Kalidou Koulibaly (27) potpisao je novi ugovor s Napolijem po kojem je postao najplaćeniji igrač kluba sa godišnjom plaćom od šest milijuna eura, objavili su talijanski mediji.

Napoli je imao brojne ponude europskih velikana za Koulibalyja, u svoje redove željeli su ga dovesti Manchester United, Barcelona, PSG, Manchester City i Chelsea. 

No, predsjednik kluba Aurelio De Laurentiis odbio je sve ponuđače, te je zadržao Koulibalyja novim bogatijim ugovorom.  


 
Senegalski reprezentativac je od 2014. u Napoliju, a prije toga igrao je za Metz i Genk.
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije