Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ITALIJA - ŠVEDSKA

Obrana Juvea zaustavila je 'vragove', može li Ibrahimovića?

Irska - Švedska
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
17.06.2016.
u 11:10

Conte se i dalje uzda u sjajnu obranu Juventusa (Chiellini, Bonucci, Barzagli) koja je uspješno zaustavila belgijske “crvene vragove”. Ali, može li zaustavi jednog “vraga” – Ibrahimovića

Antonio Conte, izbornik Italije, već nekoliko dana proučava videosnimke utakmica Švedske, analizira i na kraju se sve svodi na samo jedno – kako zaustaviti Zlatana Ibrahimovića.

Sve ostalo je manje važno. Jasno, Conte se i dalje uzda u sjajnu obranu Juventusa (Chiellini, Bonucci, Barzagli) koja je uspješno zaustavila belgijske “crvene vragove”. Ali, može li zaustavi jednog “vraga” – Ibrahimovića.

Izbornik Italije odahnuo je nakon jučerašnjeg treninga koji je pokazao da će Pelle moći igrati. Naime, napadač Southamptona dobio je nezgodan udarac protiv Belgije.

I tradicija na europskim prvenstvima na strani je Italije. Igrali su samo dvije međusobne utakmice protiv Švedske i nijednom nisu izgubili.

Na EP-u 2000. Italija je slavila sa 2:1. Današnji izbornik Conte odgledao je tu utakmicu s klupe za pričuvne igrače. Četiri godine poslije ove dvije reprezentacije odigrale su bez pobjednika u Portu (1:1).

Komentara 1

Avatar niko_svetinja
niko_svetinja
11:37 17.06.2016.

Boze mili pa zaustavili ga Irci a kako nece moci italijani, e sto me nervirate sa tim Ibrahimovicem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije