Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogledajte video

O Subašićevom potezu još se priča: 'To je najbolja obrana SP-a'

Danijel Subašić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
14.07.2018.
u 12:29

Tko zna kako bi završila naša polufinalna utakmica protiv Tri lava da Danijel Subašić kod 1:0 nije skinuo nevjerojatni zicer Harryju Kaneu.

Hrvatska je pobijedila Englesku 2:1 i tako izborila finale Svjetskog prvenstva gdje nas u nedjelju čeka Francuska.

No, tko zna kako bi završila naša polufinalna utakmica protiv Tri lava da Danijel Subašić kod 1:0 nije skinuo nevjerojatni zicer Harryju Kaneu.

Danijel Subašić
1/12

Napadač Engleske sjurio se prema, Subašić mu je skinuo prvi udarac, no lopta se opet odbila Kaneu koji je ovog puta bio na metar od gola iskosa s lijeve strane. Opalio je napadač Tottenhama, no požrtvovni Subašić je uklizao i udarac odbio u vratnicu, nakon čega se lopta odbila u gol aut.

- Oni kažu da je to bila Kaneova greška, ali istina je da ta Subašićeva obrana najbolja od svih na Svjetskom prvenstvu - napisao je na Twitteru Riera Machado.

Mi se slažemo, a vi?

>> Pogledajte i Večernji Pressing by Igor Štimac s Lovrenom, Mandžukić i Subašićem

Komentara 16

VA
vadis1
13:41 14.07.2018.

Subasic je nas heroj, on je najbolji golman na svitu!

SE
serđo12
13:23 14.07.2018.

Francuzi već plaču,nema im spasa!

Avatar Ruanda2013
Ruanda2013
08:59 15.07.2018.

Ako se ne varam, a mislim da se ne varam...to niti nebi bio gol da ga je ovaj jazavac zabio jer je bio ofsajd, inace bi bio korner a nakoon te situacije je bila naša lopta i Subašić je ispucavao loptu sa 8-9 metara...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije