Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVAKA ČAST

Evo kako je Subašić 'prevario' Fifu i odao počast Ćustiću

Danijel Subašić
Foto: Screenshot
1/4
08.07.2018.
u 13:12

- Iva ne brini, nema kazne kad ti brineš o svemu - napisao je Subašić uz video na Instagramu.


Fifa je nakon pobjede Hrvatske protiv Danske zaprijetila Danijelu Subašiću da će kazniti ako će ponovno slaviti u majici s likom Hrvoja Ćustića.

Subašić je u neku ruku i poslušao jer majicu koji je imao ispod dresa samo je kratko izašla na vidjelo.

Ubrzo je reagirala team managerica reprezentacije Iva Olivari, koju je i Subašić, nakon što je majicu pokazao navijačima pa vrlo brzo pospremio, zagrlio.

Danijel Subašić
1/18

- Iva ne brini, nema kazne kad ti brineš o svemu - napisao je Subašić uz video na Instagramu.

>> Pogledajte kako su Šuker i Kolinda slavili u loži

Komentara 75

Avatar Toni Broo
Toni Broo
13:30 08.07.2018.

Subašić pobjednik, Hrvati pobjednici, Hrvatska slavi, a vidim i da bi dežurni komentatorski jugo-depresivci koji ovih dana jako pate jer Hrvatska pobjeđuje slavili, pa se pokušavaju ti depresivci i mrzitelji Hrvatske veseliti ovih dana pobjedi Hrvatske tako da su uu golmanu Subašiću vide Srbina. Naporni ste jugo-provokatori, Šubašić je Hrvat katolik, to je jasno i glasno rekao u svim intervjuima, njegov otac je grkokatolik i naravno Hrvat koji redovito hodočasti Gospi na Visovac. Subašićev otac kao i ostali grkokatolici nemaju svog grkokatoličkog svećenika pa su orijentirani na franjevce u Dalmaciji. Franjevac Ivan Čupić u 16:00 svake godine drži svetu misu po grkokatoličkoj liturgij, a tata Subašić odvaljuje samarčinu svakome tko bi ga nazvao Srbinom. Partijskim medijima nije lako kao i njihovim jugo-trolovima jer se ovih dana glasno voli Hrvatsku i nogometnu reprezentaciju koja nam podiže nacionalnu svijest i čini nas ponosnima što združenoj jugo-medijskoj i ljevičarsko-komentatorskoj zajednici zadaje teške udarce i svim silama moraju provocirati i umjetno stvarati i forsirti apatiju u društvu Nakon ovoga što nam je reprezentacija uradila , radi i što će tek uraditi u Rusiji, orkestar jugosa, SDP gubitnika, orjunaša, "antifašista", progresivnih "naprednjaka" i drugih antihrvatskih čimbenika je vraćen dva koraka unazad i duže će im trebati da se vrate na pozicije od prije početka svjetskog nogometnog prvenstva.

DH
dalibor.hren
13:35 08.07.2018.

Ne smije imati majicu - potkošulju s likom prijatelja!? Što bi bilo da ima tetovažu s istim likom? Trebalo bi svim tetoviranima oguliti kožu!!!

ZA
zaokica
13:22 08.07.2018.

vjerodostojno ..svaka cast pa neka kosta sta kosta sve mu je oprosteno!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije