Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG OZLJEDE PREPONA

Nuggetsi dvije utakmice bez Billupsa

Chauncey Billups
27.12.2009.
u 21:20

Chauncey Billups (33), playmaker NBA momčadi Denver Nuggetsa, propustit će dvije sljedeće utakmice svog kluba zbog ozljede prepona.

Zbog istog je problema već propustio tri dvoboja prije no što je na Božić zaigrao u prvom poluvremenu gostovanja kod Portlanda. Nije ulazio u nastavku igre.

Ozlijedio se 16. prosinca tijekom dvoboja s Houstonom. Iz kluba su obavijestili da se sada ne radi o obnovi ozljede, već o normalnom postupku u procesu liječenja ozljede.

Billups napade košarkaša iz Denvera neće predvoditi u nedjelju protiv Dallasa pred domaćom publikom, kao niti u ponedjeljak na gostovanju kod Sacramenta. U sastavu ga trener i suigrači očekuju za gostovanje kod Utaha drugog siječnja sljedeće godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije