Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIBONA JOŠ ČEKA NOVOG TRENERA

Novosel gura Mršića i tako istiskuje Mijatovića

Mirko Novosel
Antonio Bronić/Pixsell
02.07.2010.
u 00:24

Iako je za imenovanje novog trenera bio rezerviran četvrtak, čelni ljudi Cibone, predsjednik Vlatko Previšić, direktor Andro Knego i sportski direktor Mihovil Nakić nisu pustili "bijeli dim".

Iza zastora službene tvrdnje kako "ne žele prenaglo odlučiti", stoji nemogućnost da se potvrdi financijska konstrukcija momčadi, kao i sudar struja pod Tornjem.

Tijekom dana je dosadašnji pomoćni trener Tomica Mijatović figurirao kao prvi favorit, ali u kasnijim satima se javio Mirko Novosel i povećao izglede Veljka Mršića dok je Slobodan Subotić i dalje najjače, ali i najskuplje ime.

- Cibona je uvijek bila otvorena za mlade trenere, ali ne želimo biti nečiji eksperiment i odlučit ćemo se za nekog od kandidata početkom sljedećeg tjedna. Iskreno smo pokušali da to bude kraj ovog tjedna, ali nedostaje nam par informacija - rekao je predsjednik Previšić dodajući kako je bitan "rad s mladima, kao i zadržavanje rejtinga u Europi".

Mijatović je i na medenom mjesecu pokazao da živi košarku, a kako znanje nikad nije bilo upitno status glavnog kandidata ne iznenađuje:

- Počašćen sam što sam u užem krugu kandidata i nadam se da će se sve uspješno privesti kraju prvenstveno na dobrobit kluba.

I bio bi Mijatović sve sigurniji da nije intervenirao Novosel koji više vjeruje Mršiću, dosadašnjem treneru Ciboninih juniora koji je stolicu glavnog trenera okusio u Splitu i Italiji.

Kako god bilo, Cibona će vjerojatno još jednom dobiti mladog i perspektivnog trenera. Iako je vrijeme da prestane glavna stvar biti "podobnost", a prevlada znanje, energija i ljubav prema Ciboni. U bilo kojem smjeru i prema bilo kojem imenu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije