Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neugodne posljedice

Novi udarac za Hajduk: Leko strogo kažnjen, ali vodit će bijele protiv Rijeke

Zagreb: Trener Hajduka Ivan Leko izgubio živce te zaradio isključenje
Marko Prpic/PIXSELL
24.07.2023.
u 17:36

Nekažnjen nije prošao ni Dinamo. S 3 tisuće eura kažnjeni su zbog korištenja pirotehničkih sredstava domaćih navijača temeljem 66. članka Disciplinskog pravilnika HNS-a, a kaznu u istoj visini dobio je i Hajduk zbog zbog korištenja pirotehničkih sredstava gostujućih navijača

Ivan Leko je temeljem članka 52. Disciplinskog pravilnika HNS-a zbog incidenta na utakmici Superkupa između Dinama i Hajduka kažnjen zabranom obavljanja funkcije na pet prvenstvenih ili kup utakmica i novčanom kaznom u iznosu od 2.500 eura zbog psovanja i vrijeđanja glavnog suca utakmice. 

Kažnjen je i Hajduk. Novčana kazna od 3 tisuće eura izrečena je temeljem članka 66. Disciplinskog pravilnika HNS-a zbog korištenja pirotehničkih sredstava gostujućih navijača.

VEZANI ČLANCI:

Nekažnjen nije prošao ni Dinamo. S 3 tisuće eura kažnjeni su zbog korištenja pirotehničkih sredstava domaćih navijača temeljem prethodno spomenutog članka.

GALERIJA  Leko poludio i dobio isključenje pred kraj poluvremena

Zagreb: Trener Hajduka Ivan Leko izgubio živce te zaradio isključenje
1/7

Izgledno je da će se Hajduk žaliti na ovu doluku. Predviđen rok za žalbu jest osam dana. Odluka neće stupiti na snagu dok ne postane pravomoćna (kada se tijela HNS-a očituju po uloženoj žalbi). To bi moglo značiti da će Leko voditi Hajduk u derbiju protiv Rijeke.

Kaznu iste visine (pet utakmica, odnosno mjesec dana zabrane) kao i trener Hajduka Ivan Leko, svojedobno je zaradio i Nenad Bjelica tijekom svoga angažmana na klupi Dinama, kada je u Osijeku tijekom utakmice divljao i vrijeđao suce.

VIDEO Srbija u šoku zbog odluke Nikole Jokića: "Idi majstore, igraj za Amere"

 

Komentara 21

BS
Blue_shirt
18:02 24.07.2023.

Samo u HNL dobiješ u subotu direktni crveni a za pet dana sjediš na klupi kao da se ništa dogodilo nije ??? I onda još ima priliku odgoditi kaznu za manje bitne utakmice. Čemu onda služi crveni karton ???

BA
bacenheider
18:31 24.07.2023.

Po Fifin pravilima crvena znaci automatsku suspenziju,a ovi iz saveza ga muljaju!

ZO
zoranos
18:00 24.07.2023.

Pet utakmica manje od Bjelice je dobio a ne samo da je psovao suca, već je i fizički htio nasrnuti na njega. Također i na press konferenciji je i dalje vrijeđao suca, ali ne sovkama više ... i duplo manja kazna. Plus sve to ta kazna je došla tek nakon derbija, komisija nije imala vremena dakle prje odlučiti iako prvenstvo nije još počelo (pa što su onda to bili radili). Pa onda kada tome nadodate da je Hajduk među top 5 u Europi već par sezona po dosuđenim penalima. Pa nadodajte tome i da protiv Dinama sudac nije htio ponoviti penal Petkoviću iako je Ferro ušao ranije u 16-erac i da nije htio dosuditi zaleđe Livaji nego je sudio korner Hajduku - korner nakon kojega je Hajduk zabio za pobjedu! Ima li ovo prvenstvo smisla igrati??? Da li je HNS odlučio da Hajduk mora biti prvak pod svaku cijenu, kako što je to morao biti Dinamo neke sezone prije kada se tako sudilo u korist Dinama???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije