Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INDIAN WALLES

Novak Đoković službeno odustao: Žao mi je što neću igrati

Zadar: Novak Đoković protiv Peđe Krstina na na Adria Tour teniskom turniru
Dino Stanin/PIXSELL
30.09.2021.
u 10:37

„Žao mi je što neću moći igrati i vidjeti svoje navijače u Indian Wellsu, mom omiljenom mjestu. Nadam se kako ćemo se vidjeti iduće godine“ poručio je Đoković putem Twittera.

U srijedu se činilo vrlo vjerojatnim, a u četvrtak je najbolji svjetski tenisač Novak Đoković i službeno odustao od nastupa na Masters 1000 turniru u Indian Wellsu.

„Žao mi je što neću moći igrati i vidjeti svoje navijače u Indian Wellsu, mom omiljenom mjestu. Nadam se kako ćemo se vidjeti iduće godine“ poručio je Đoković putem Twittera.

Dan ranije srpski mediji su nagovijestili ovakav epilog jer su naveli kako se „Đoković nalazi u Beogradu i, zbog za sada nepoznatih razloga, ne trenira“. Nakon ovakve odluke oglasio se i Tommy Haas, nekadašnji uspješni tenisač, a danas direktor turnira u Indian Wellsu.

Razočarani smo što Novak neće biti s nama ove jeseni. No, nadamo se kako ćemo se vidjeti iduće godine“, rekao je Haas.

Indian Wells se, inače, oduvijek održavao u uvodnom dijelu sezone, ali se ove godine, zbog koronavirusa, termin prebacio na drugi dio godine te je na rasporedu od 7. do 17. listopada.

U karijeri je Đoković pet puta pobjeđivao na ovom turniru, a srpski tenisač pauzira otkako je u finalu US Opena, u tri seta, izgubio od Rusa Danila Medvjedeva.

>> Poslušajte i spornu snimku na kojoj je navodno sudac Ivan Bebek

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije