Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAZIO JE

Novak dobio provokativno pitanje nakon pobjede, a u odgovoru ostao gospodin

Wimbledon
Toby Melville/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
07.07.2021.
u 21:00

Nakon što se Đoković približio na samo dvije pobjede od osvajanja 20. grand slema u karijeri, na konferenciji za medije doživio je neugodno pitanje

Najbolji tenisač svijeta Srbin Novak Đoković po deseti put u karijeri probio se do polufinala turnira u Wimbledonu, gdje je u srijedu u četvrtfinalu nadigrao Mađara Martona Fucsovicsa (ATP - 48.) sa 6-3, 6-4, 6-4 za dva sata i 16 minuta igre. 

Branitelj naslova je u trećem dvoboju s najboljim mađarskim tenisačem došao i do treće pobjede na prilično uvjerljiv način, iako Fucsovics nije otišao iz turnira bez borbe. Tako se u prvom setu vratio od zaostatka 0-5 do 3-5 i pritom spasio pet set-lopti, dok je u trećem setu imao pet prilika za oduzimanje servisa Đokoviću, ali ih je prvi tenisač svijeta sve uspio neutralizirati. Đoković će za svoje sedmo wimbledonsko finale, a 30. na Grand Slam turnirima, igrati protiv pobjednika dvoboja između Rusa Karena Hačanova i Kanađanina Denisa Shapovalova.

Nakon što se Đoković približio na samo dvije pobjede od osvajanja 20. grand slema u karijeri, na konferenciji za medije doživio je neugodno pitanje. Jedan novinar rekao mu je:

"Kako vam je biti neka vrsta zločestog dečka koji juri Federera i Rafu Nadala sve ove godine?"

Novak mu je odgovorio:

"Ne vidim se kao zločestog dečka. Mislim, to je vaše mišljenje", odgovorio je Đoković na provokativno pitanje kojemu nije dozvolio da ga isprovocira, iako je poznato kako lako plane. 

 

Ključne riječi

Komentara 10

SL
slavenZadravec
21:29 07.07.2021.

Novak je vrlo blizu, ako već nije, najbolji tenisač u povijesti. To je ogromno kada znamo da se radi o najkompetitivnijem pojedinačnom sportu. Nadao sam se ogledu s Federerom, ali Roger nije bio niti približno sebi od pred dvije godine.

DU
Deleted user
21:51 07.07.2021.

Gospodin Srbin!!! GOAT!!!

DU
Deleted user
14:13 08.07.2021.

Seljak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije