Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A bio mu je san

Nogometna legenda dvaput odbila Real, sada je konačno blizu Madrida

Francesco Totti
Foto: UESyndication/PIXSELL
1/4
08.07.2019.
u 13:16

U svojoj biografiji je otkrio kako se zamišljao kao Realov kapetan, ali ostao je vjeran Romi tijekom čitave igračke karijere

Francesco Totti (42) je cijelu igračku karijeru proveo u Romi. Talijanska nogometna legenda u 619 utakmica zabila je 250 golova. Totti je dobivao mnogo ponuda tijekom karijere, ali je ostao vjeran rimskom klubu.

Madridski Real je dvaput pokušao dovesti Talijana, no u tome nije uspio. Sada bi, napokon, Francesco Totti mogao stići na Santiago Bernabeu.

Francesco Totti
1/3

Madriđani su ga pokušali dovest 2001. i 2004., a Realov čelni čovjek Florentino Perez jednom je priznao: 'Totti je jedini igrač koji nije prihvatio naše ponude'.

Nakon što je Totti napustio mjesto Romina direktora zbog neslaganja s predsjednikom Jamesom Pallottom, pojavila se priča kako će se pridružiti Realu.

Naime, Perez želi Talijanu ponuditi mjesto Realova ambasadora. Tottija još zovu Talijanski nogometni savez, Sampdoria i Katar.

- Imam nekoliko ponuda i mogao bih otići u neki europski klub - rekao je nedavno Francesco Totti.

Talijanskoj legendi mogao bi se tako uskoro ispuniti san i napokon otići u Madrid. U svojoj biografiji je otkrio kako se zamišljao kao Realov kapetan, ali ostao je vjeran Romi tijekom čitave igračke karijere.

>> Trebaju li očevi, baš kao Zidane, gurati sinove u prvu momčad?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije