Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽESTOKO MU SPUSTILI

Nogometaš čekao bebu, a onda doznao da ga trudna supruga vara. Rugaju mu se zbog onoga što je napravio

Hakan Calhanoglu
Instagram
09.11.2021.
u 12:19

"Gov*o od čovjeka, nije hrabrost zabiti iz penala u desetoj minuti već ostati sa ženom nakon što si doznao da ti nabija rogove", pisalo je na transparentu.

U velikom derbiju 12. kola talijanskog nogometnog prvenstva gradski rivali Milan i Inter u nedjelju su igrali 1:1.

Inter je poveo iz kaznenog udarca koji je u 11. minuti uspješno izveo turski nogometaš Hakan Calhanoglu, a on ga je i sam izborio nakon što ga je srušio Kessie.

Zanimljivo da je ovaj ofenzivni veznjak u Inter stigao upravo iz Milana u kojem je proveo četiri godine, odigrao 135 utakmica i zabio 22 gola. No, Calhanoglu je to zaboravio pa je proslavio gol na Giuseppe Meazzi. Uz to je ljubio grb Intera.

Navijači Milana na to mu nisu ostali dužni pa su na jednom mostu objesili veliki transparent.

"Gov*o od čovjeka, nije hrabrost zabiti iz penala u desetoj minuti već ostati sa ženom nakon što si doznao da ti nabija rogove", pisalo je na transparentu.

Navijači su se tako prokomentirali situaciju kada je Calhanoglu svojedobno napustio svoju trudnu suprugu tvrdeći da ga je varala. No, kasnije joj je sve oprostio i ostao u braku s njom. Bilo je to 2018. godine i tada je Calhanoglu pao u tešku depresiju, što se vidjelo i na njegovoj igri. 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar IvanR
IvanR
16:36 09.11.2021.

Dok ne znam, može svaki dan. Kad saznam onda 2 pjesma

SS
sokac sa drave
15:06 09.11.2021.

Vracamo se na cuvenu izreku cuvene glumice Cameron Dijas koja je svima muzevima cestitala 2018 godinu uz lijepe rijeci:Cujte me dobro nema zene koja nije prevarila svoga muza,ja sam zena i to jako dobro znadem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije