Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREME ZA TOKIO

Njemački nogometaši odlučili stati na kraj mržnji: Napustili teren zbog rasizma!

Facebook
17.07.2021.
u 16:21

- Kada je jedan od naših igrača rasno zlostavljan, nastavak utakmice nije bio opcija - dodao je njemački izbornik.

Njemačka nogometna olimpijska reprezentacija napustila je travnjak pet minuta prije kraja prijateljskog susreta s Hondurasom zbog rasističkih uvreda upućenih jednom njihovom igraču.

Njemačka vrsta napustila je teren nakon što je 23-godišnji Jordan Torunarigha bio žrtva rasnih uvreda.

Utakmica se igrala u japanskoj Wakayami bez prisustva gledatelja, a sve se dogodilo u 85. minuti pri rezultatu 1:1.

- Utakmica je završila pet minuta ranije rezultatom 1:1. Njemački igrači napustili su teren nakon što je Jordan Torunarigha rasno zlostavljan - objavila je njemačka reprezentacija na twitteru.

- Kada je jedan od naših igrača rasno zlostavljan, nastavak utakmice nije bio opcija - dodao je njemački izbornik Stefan Kuntz.

Njemački mediji su objavili kako je uvredu izrekao jedan od suparničkih igrača, no iz honduraške reprezentacije su objavili kako je sve bio nesporazum.

Njemačka otvara olimpijski turnir 22. srpnja protiv Brazila u skupini D, dok će Honduras istog dana u uvodnom susretu B skupine igrati protiv Rumunjske.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije